Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: Liepājnieces kļūst par 1. līgas čempionēm

Piedāvājam fotoapskatu no Latvijas Florbola čempionāta sieviešu 1.līgas spēles par 1.vietu starp komandām "Rīgas Lauvas" un LiepU, kurā ar 6:5 uzvarēja liepājnieces, kļūdamas par čempionēm.
Foto: floorball.lv


Foto: floorball.lv

Mājsēdes laikā lemj apturēt visus florbola čempionātus

LETA. Līdz 14.novembrim tiek apturētas visas Latvijas Florbola savienības (LFS) sacensības, informē LFS.
Foto kolāža: LFS
1

Latvijas florbola sezona neturpināsies, čempioni netiks noskaidroti

Latvijas Florbola savienības (LFS) valde pieņēmusi lēmumu par visu līmeņu Latvijas čempionāta florbolā 2019./2020. gada sezonas neturpināšanu, pamatojoties uz to, ka Latvijas Republikā izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos adekvāta florbola klubu funkcionēšana un spēļu norise nav iespējama. Visi turnīri tiek atcelti bez komandu ieņemto vietu noteikšanas un Latvijas čempionu titulu piešķiršanas.
"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Foto: FS Masters
1

Oficiāli: sezonas Latvijā aptur arī volejbols un florbols

Ar oficiāliem paziņojumiem sezonas dažādos pašmāju rīkotajos turnīros sezonas pārtraukušas arī Latvijas Volejbola federācija (LVF) un Latvijas Florbola savienība (LFS).