Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Florbolistes pasaules čempionātā; laukumā LBS prezidenta amata kandidāts

Nedēļas nogalē Sportacentrs.com TV piedāvās tiešraides no “Optibet” hokeja līgas spēlēm, tostarp “Olimp” un “Kurbada” duelēšanos, “Elvi” florbola līgas pēdējo četru gadu čempionu tikšanās, visā pasaulē slavenais sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix”, kā arī “Ramirent” Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL2) titānu cīņa.

Mūsu florbolistes beidzot tikušas pie brīvdienas un jācer, tā nāks par labu, lai sagatavotos cīņai par piekto vietu pasaulē. Mazajā pusfinālā pretī stāsies Čehijas un Polijas dueļa zaudētāja, un pretiniecēm tā būs otrā spēle divās dienās. Latvijas rezultatīvākās spēlētājas ir gados jaunās Simona Grāpēna un Laura Gaugere, un jau pirms turnīra mūsu izlases treneris Jurijs Fedulovs uzsvēra, ka dalība pasaules čempionātā var būt vērtīga ne tikai no komandas sasniegtā rezultāta aspekta, bet arī no spēlētāju attīstības skatu punkta - varbūt mūsu talantīgās florbolistes noskata kādi ārzemju klubi. Pārraides sākums sestdien 12:15, tiešraidē spēli būs iespēja vērot tikai kanālā Sportacentrs.com TV!

Vienos dienā sestdien cīņu “Optibet” hokeja līgā sāks divas tabulas pastarītes - “Prizma/IHS” uzņems Daugavpils “Dinaburgu”. Pirms divām nedēļām notikušajā abu komandu iepriekšējā duelī rīdzinieki izcīnīja panākumu pagarinājumā (3:2) un nu ir tikai divu punktu attālumā no daugavpiliešiem. Uzvaras gadījumā “Prizmai/IHS” izdosies tabulā apdzīt “Dinaburgu”. Tiešraide no spēles sākuma būs vērojama portālā Sportacentrs.com, bet televīzijā tiešraidei pieslēgsimies pēc florbola.

Interneta tiešraidē sestdien 19:00 sāksies divu vadošo “Optibet” hokeja līgas komandu duelis - pašreizējie līderi Rīgas “Olimp” uzņems iepriekš ilgstoši līderpozīcijā esošo “Kurbadu”. Bezkompromisu cīņā “Kurbads” mēģinās revanšēties par zaudējumiem iepriekšējās divās savstarpējās spēlēs. Par “Olimp” līderiem kļuvuši Nikolajs Jeļisejevs un Kirils Galoha, bet “Kurbadam” no Jāņa Sprukta un Mārtiņa Cipuļa līdera lomas pārņēmuši Lauris Rancevs, Lauris Bajaruns un Sandis Zolmanis.

Pēdējos četrus gadus par Latvijas čempioni florbolā vīriem kļuvušas tikai divas komandas - “Lielvārde/Fatpipe” vai “LH.LV/Oxdog Ulbroka”. Sestdienas pēcpusdienā, 16:30, abas tiksies savā starpā “Elvi” florbola līgas mačā Ulbrokā. Pirmajā sezonas spēlē 14. septembrī minūti pirms pamatlaika beigām Kaspars Šķēls izrāva Ulbrokas komandai pagarinājumu, bet trīs sekundes pirms papildlaika beigām Juris Sandis Jēgers tomēr izcīnīja uzvaru lielvārdiešiem. Vai Ulbroka šoreiz revanšēsies?

Sestdien un svētdien Ķīpsalā norisināsies viens no lielākajiem sporta deju festivāliem pasaulē “Baltic Grand Prix 2019”. 37 gadu laikā tas kļuvis populārs ne vien Latvijā, bet visā sporta deju pasaulē. Sestdienas vakarā no 19:00 pieslēgsimies pasaules čempionātam junioriem standartdejās un “Abora” kausam Latīņamerikas dejās, bet svētdien no 18:30 Rīgas Domes kausa izcīņa standartdejās, U21 vecuma grupā tiks izcīnīts kauss Latīņamerikas dejās un notiks deju paraugdemonstrējumi.

Svētdien 14:00 Sportacentrs.com TV pieslēgsies Gulbenei, kur “Ramirent” Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL2) mačā tiksies divas vadošās komandas - čempioni Gulbenes “Buki” pret vienīgo komandu, kas aizvien cīnās bez zaudējumiem, “Jēkabpili”. Jēkabpiliešu rindās laukumā dosies arī pagājušā mēneša vērtīgākais LBL2 spēlētājs Kaspars Cipruss. Bijušais Latvijas izlases centrs nule kā kļuvis par kandidātu uz Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidenta amatu.

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju.

Sportacentrs.com TV tiešraides nedēļas nogalē

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
14.12.12:15PČ florbolā sievietēmLatvija par 5.-8.vietu
14.12.13:00**Optibet hokeja līgaPrizma/IHS - Dinaburga
14.12.16:30Elvi florbola līgaLH.LV/Oxdog Ulbroka - Lielvārde/Fatpipe
14.12.19:00Starptautiskais sporta deju festivālsBaltic Grand Prix 2019
14.12.19:00*Optibet hokeja līgaOlimp - Kurbads
15.12.14:00Ramirent LBL2Gulbenes Buki - Jēkabpils
15.12.19:00Starptautiskais sporta deju festivālsBaltic Grand Prix 2019

* - tiešraide tikai portālā Sportacentrs.com.
** - tiešraide no spēles sākuma portālā Sportacentrs.com, televīzijā pēc iepriekšējās pārraides.


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.