Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

broky pirmoreiz kvalificējas "Major" turnīram

broky pirmoreiz kvalificējas "Major" turnīram
Helvijs "broky" Saukants. Foto: hltv.org

Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvētā komanda kvalificējusies oktobra otrajā pusē paredzētajam Stokholmas "Major" turnīram, tapis zināms pēc citu spēļu rezultātiem.

Jau iepriekš vēstīts, ka Stokholmas turnīrs kļūs par pirmajām "Major" līmeņa sacensībām datorspēlē "Counter Strike: GO", kurās piedalīsies Latvijas esportists – par to parūpējās Mareks YEKINDAR Gaļinskis ar savu "Virtus.pro" komandu, kvalificējoties no NVS reģiona.

Otram elites līmenī spēlējošajam Latvijas esportistam Helvijam broky Saukantam un "FaZe" komandai ceļš sanāca nedaudz sarežģītāks, jo "IEM Fall Europe" turnīrā tā ieņēma devīto vietu un, lai būtu droša par savu vietu reģiona rangā, bija spiesta gaidīt citu spēļu labvēlīgus iznākumus.

"FaZe" bija nepieciešams, lai Francijas G2 komanda pēc zaudējuma ceturtdaļfinālā nefinišētu zemāk par septīto vietu, un G2 vakar pašā vakarā uzvarēja mazajā pusfinālā, tiekot pie mača par 5.-6. vietu. Līdz ar to arī "Faze" ar broky sastāvā garantējusi dalību "Major" turnīrā Stokholmā, kurā piedalīsies divi Latvijas spēlētāji.

Abi Latvijas esportisti pašā CS:GO elitē pacēlās tieši pandēmijas laikā, kad "Major" turnīri tika atcelti. Ar Stokholmas turnīru, kas būs viens no sezonas svarīgākajiem notikumiem, tie atgriežas apritē. Stokholmā par divu miljonu dolāru vērto balvu fondu sacentīsies 24 komandas. Turnīrs sāksies 26. oktobrī un noslēgsies septītajā novembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/news/32530/enc...


, 2021-10-10 18:39, pirms 3 gadiem
Broky saukants ierādīs vietu visiem tiem jefiniem
Pistołu raundā vienīgais pasaulē , kurš var pacīnīties pret broky saukantu ir gałenieks jekindars
, 2021-10-10 20:29, pirms 3 gadiem
Gaidu cs:go olimpiskajās spēlēs, būtu tik forši
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".
Helvijs broky Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
1

Latviešu "play-off" mačā Ķīnā uzvar "FaZe", "broky" dominē un rāda brīnumus

Datorspēles CS2 "Masters" līmeņa turnīrā Čengdu, Ķīnā, ceturtdaļfinālā Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe" ar 2:1 apspēlēja Mareka YEKINDAR Gaļinska "Liquid" komandu. "FaZe" līdz ar to turpina tēmēt uz savas sērijas "tikt līdz finālam visos CS2 turnīros" turpināšānu, kamēr "Liquid" šajā turnīrā parādīja daudz saturīgāku sniegumu nekā blāvi aizvadītajā ziemā.
Helvijs broky Saukants. Foto: brcho_/HLTV
10

broky un "FaZe" cīņā par pusmiljonu dolāru finālā piekāpjas Ukrainas "NaVi"

Datorspēles CS2 sezonas lielākajā turnīrā "PGL Major Copenhagen 2024" finālmačā ar 2:1 uzvaru izcīnīja Ukrainas "Natus Vincere", kas pieveica Latvijas esportista Helvija broky Saukanta pārstāvēto "FaZe".