Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latviešu esportista yekindar komanda turpina cīņu par 100 tūkstošiem

Latviešu esportista yekindar komanda turpina cīņu par 100 tūkstošiem
Mareks YEKINDAR Gaļinskis. Foto: Talkesport

Datorspēles CS:GO turnīru "IEM Summer 2021" turpina latviešu esportista Mareka Gaļinska jeb yekindar pārstāvētā komanda "Virtus.pro", kas apakšgrupas apakšējā zara pusfinālā ar 2-1 pieveica "Spirit".

Pirmajā kartē "Spirit" saimniekoja pašas izvēlētajā "Dust2" un bija pārāka ar 16:11, bet otrajā kartē, spēlējot "Inferno", "Virtus.pro" ar astoņiem punktiem pēc kārtas panāca 12:3 un revanšējās ar 16:9. Izšķirošajā kartē ("Inferno") "Virtus.pro" izglābās no 5:12 un ar septiņiem punktiem pēc kārtas panāca 15:13, tad sāncenši panāca izlīdzinājumu 15:15, bet spraigajā galotnē "Virtus.pro" tomēr uzvarēja ar 19:17 un visā spēlē ar 2-1.

Marekam Gaļinskim jeb yekindar bija otrais sliktākais reitings komandā (0,84) un sliktākā iegūto un zaudēto dzīvību bilance (49-73). Apakšgrupas apakšējā zara finālā "Virtus.pro" rītvakar plkst. 21:00 pēc Latvijas laika tiksies ar "Ninjas in Pyjamas".

"IEM Summer 2021" turnīrā piedalās 16 komandas, kuras ir sadalītas A un B apakšgrupās, kurā aizvada divu zaru izslēgšanas turnīru un cīnās par sešām ceļazīmēm uz lielo "play-off". "Virtus.pro" pirmajā kārtā ar 16:10 apspēlēja "Fnatic", taču pēc tam ar 10:16 un 11:16 atzina OG pārākumu un nokļuva apakšējā zara pusfinālā. Turnīra kopējais balvu fonds ir 250 tūkstoši ASV dolāru, no kuriem uzvarētāja saņems 100 tūkstošus.

Izmantotie resursi:
https://www.hltv.org/matches/234900...


Foto: FIA Motorsport Games

Dāvis Bite izcīna iespēju pārstāvēt Latvijas komandu FIA "Motorsport Games"

Šogad Valensijā, Spānijā, norisināsies FIA "Motorsport Games". "Latvia Racing League" rīkoja Latvijas pārstāvja atlasi divās kārtās.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".
Helvijs broky Saukants. Foto: theMAKKU/HLTV
1

Latviešu "play-off" mačā Ķīnā uzvar "FaZe", "broky" dominē un rāda brīnumus

Datorspēles CS2 "Masters" līmeņa turnīrā Čengdu, Ķīnā, ceturtdaļfinālā Helvija broky Saukanta pārstāvētā "FaZe" ar 2:1 apspēlēja Mareka YEKINDAR Gaļinska "Liquid" komandu. "FaZe" līdz ar to turpina tēmēt uz savas sērijas "tikt līdz finālam visos CS2 turnīros" turpināšānu, kamēr "Liquid" šajā turnīrā parādīja daudz saturīgāku sniegumu nekā blāvi aizvadītajā ziemā.