Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Razma nespēj būt rezultatīvs gājienos un ātri vien izstājas no ''UK Open''

Razma nespēj būt rezultatīvs gājienos un ātri vien izstājas no ''UK Open''
Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix

Šodien Latvijas labākais šautriņu metējs Madars Razma izstājās no ''UK Open'', trešajā kārtā zaudējot Džeimijam Hjūzam ar 1-6. Pretiniekam Razma šajā sezonā piekāpās jau otro reizi.

• Madaram Razmam šis bija pirmais televīzijas turnīrs šajā kalendārajā gadā. Pirms gada ‘’UK Open’’ latvietis aizcīnījās līdz piektajai kārtai, kas bija atkārtoti viņa labākais sasniegums.

• Turnīrā, kurā piedalās 158 dalībnieki, Razma šoreiz apstājās jau pirmajā spēlē, kas noritēja trešās kārtas ietvaros. Tajā latvietis spēkojās pret Džeimiju Hjūzu, kurš ‘’Order of Merit’’ atrodas 38. vietā un kurš Razmu bija uzvarējis 12. februārī ‘’Player’s Championship’’ turnīrā.

• Par izšķirošajiem īsā formāta cīņā, kurā uzvarētajām bija jābūt pārākam sešos legos, kļuva pirmie trīs, kuros uzvarēja Hjūzs. Pirmajā Razma bija tuvu uzvarai, kas tādējādi latvietim dotu svarīgu breiku, taču šautriņu metējs netrāpīja šautru dubultā 16 sektorā.

• Tālākajā mača gaitā Razma cīnījās ar rezultativitātes trūkumu gājienos, kas rezultējās negatīvās emocijās. Divas reizes pēc kārtas šautras arī izlidoja no dēļa. Razmam nepalīdzēja arī divi trāpītie maksimālie 180 gājieni. Pēc viena Hjūzs uzreiz pabeidza vienu no legiem.

• Vienīgais trīsciparu noslēgums bija vērojams sestajā legā, kuru sāka Razma. Latvietis atstāja sev 16 punktus noslēgumam, bet Hjūzs pamanījās to pabeigt ar 104 punktu kombināciju, kas līdz galam salauza latvieša pretestību.

• Līdz ar to Razma ātri vien noslēdzis dalību turnīrā. Sezona turpināsies ar Pro tūres reitinga ‘’Player’s Championship’’ turnīriem, kuri paredzēti 19., 20., 26. un 27. martā.

''UK Open'' šautriņu turnīra tiešraidi piedāvā Viaplay.


Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix
7

Razma zaudē piecos legos pēc kārtas un izstājas no ''UK Open''

Šodien no ''UK Open'' šautriņu mešanas turnīra izstājās Latvijas vadošais šī sporta veida pārstāvis Madars Razma, kurš, izlaižot 4-1 vadību, ar 4-6 piekāpās austrietim Rovbijam-Džonam Rodrigesam.
Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix

Razma pret austrieti Rodrigesu piektdien sāks ''UK Open'' turnīru

Šajā nedēļas nogalē 2024. gada šautriņu mešanas sezona turpināsies ar ''UK Open'' turnīra izspēli. Latvietis Madars Razma sacensības sāks no trešās kārtas, piektdienas pēcpusdienā uz galvenās skatuves spēkojoties pret austrieti Rovbiju-Džonu Rodrigesu.
Lūks Litlers. Foto: Zumapress/Scanpix
1

Litlers turpina iesākto - ''nine-darter'' un pirmais tituls PDC apritē

Vakar par ''World Series of Darts'' uzvarētāju Bahreinas turnīrā kļuva 16 gadus vecais Lūks Litlers, kurš ceturtdaļfināla mačā pret Neitanu Aspinalu vienu no legiem noslēdza ar ''nine-darter'', bet finālā ar 8-5 pārspēja titulēto Maiklu van Gervenu.