Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Straume un Rumjancevs izcīna 6. vietu un iegūst ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm

Straume un Rumjancevs izcīna 6. vietu un iegūst ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm
Aleksejs Rumjancevs
Foto: Mārtiņš Sudrabs

Latvijas smaiļotāju divnieks Krists Straume/Aleksejs Rumjancevs pasaules čempionātā, kas risinās Ungārijā, izcīnījuši sesto vietu 200 metru distancē, iegūstot ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Finālā Straumes un Rumjanceva duets distanci veica 32,522 sekundēs un nopelnīja ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm, kas pienācās pirmo sešu vietu ieguvējiem. Par uzvarētājiem 200 metru distancē smaiļošanā kļuva Francijas pārstāvji Arno Ibuā un Sebastjans Žuvē (31,940).

200 metros kanoe divniekiem septīto vietu izcīnīja Gatis Pranks un Antons Knesis, bet Mārtiņš Upītis ierindojās 12. vietā smailīšu vieninieku konkurencē.

izmantotie resursi:
World Rowing • The Official Site...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-21 15:29, pirms 13 gadiem
Turklaat ar soliidaam iespeejaam par augstaam vietaam
, 2011-08-21 16:13, pirms 13 gadiem
Malači, tagad varēs bez stresa gatavoties OS. žēl tikai, ka šodien starts nepadevās, tad varētu būt arī augstāk.
, 2011-08-21 16:17, pirms 13 gadiem
duba rakstīja: Malači, tagad varēs bez stresa gatavoties OS. žēl tikai, ka šodien starts nepadevās, tad varētu būt arī augstāk.
OS ,visticamāk, būs viņu pēdējais starts. Nevar teikt, ka nepadevās starts, bija kā vienmēr! Bet labi, ka vēl paspēja 3 panākt
, 2011-08-21 18:51, pirms 13 gadiem
Kuskis2 rakstīja: OS ,visticamāk, būs viņu pēdējais starts. Nevar teikt, ka nepadevās starts, bija kā vienmēr! Bet labi, ka vēl paspēja 3 panākt
Diez vai 26 gadu vecumā, sporta veidā, kurā brieduma vecums ir 28-32 gadi, džeki liks punktu smaiļošanai. Domāju Rio noteikti viņus redzēsim. Un starts nu dien nepadevās. Mazliet par daudz "aizsēdējās". Taču galvenais, ka ceļazīme rokā. Malači!
, 2011-08-21 19:08, pirms 13 gadiem
Apsveicu, malachi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Annija Rulle-Titava. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Siguldiete Rulle-Titava triumfē Latvijas Universiādes badmintona turnīrā

Latvijas XXXIV Universiādes badmintona turnīrā par absolūto čempioni kļuva Rīgas Ekonomikas augstskolas pirmkursniece Annija Rulle-Titava, uzvarot gan sieviešu vienspēlēs, gan arī sieviešu un jauktajās dubultspēlēs. Vīriešeim divi tituli Oskaram Sauītim.
Latvijas pārstāvji uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas stenda šāvēji uzvar Baltijas čempionāta 1. posmā Viļņā

No 13. līdz 14. aprīlim Viļņā norisinājās Baltijas čempionāta pirmais posms stenda šaušanā, kur par uzvarētājiem kļuvuši Latvijas pāsrstāvji.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".