Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

BJC ''Daugmale'' jaunie kāpēji triumfē Igaunijas atklātajā čempionātā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

BJC ''Daugmale'' jaunie kāpēji triumfē Igaunijas atklātajā čempionātā
Foto: BJC “Daugmale".

Igaunijas pilsētā Tartu notikušajā atklātajā boulderinga čempionātā jauniešiem “Tartu Junior Bouldering Open” panākumus, tajā skaitā uzvaras, guvuši Bērnu un jauniešu centra “Daugmale” jaunie sportisti, kā arī BJC “Rīgas skolēnu pils” pārstāvji.

Ziemeļu kaimiņu valstī šis bija pirmais šāda mēroga pasākums, kas saistīts ar jauniešu sacensībām. Sacensības norisinājās trīs vecuma grupās. Katrai grupai bija sagatavoti 25 maršruti un kopējais laiks dalībniekiem to veikšanai bija divas stundas.

Kopā no Latvijas bija devušies 31 kāpējs, 13 no tiem bija BJC “Daugmale” sportisti, kuri kopumā izcīnīja sešas godalgotas vietas, tajā skaitā trīs uzvaras. Savās grupās labākie bija Mikus Dilāns un Rebeka Kobitjeva (10 -13 gadi), kā arī Mikusa vecākais brālis Tomass Dilāns (14-16 gadi). Trīs BJC “Daugmale” kāpēji ieguva trešās vietas – Ennija Felīcija Juzļenko (7-9 gadi), viņas māsa Elektra Angelika Juzļenko (10-13 gadi) un Annija Novicka (14-16 gadi).

Labus rezultātus uzrādīja arī BJC Rīgas Skolēnu Pils pārstāvji Jūlija Siliņa, Darja Drozdova, Linards Jurģis Eglītis, Bruno Ņikita Stankēvičs, Jurijs Pritkovs un Krišjānis Kanteruks.

Informāciju palīdzēja sagatavot
BJC “Daugmale” kāpšanas treneris Kaspars Vilks

     [+] [-]

, 2022-03-30 11:49, pirms 2 gadiem
Labi, ka tā nav, pa lielam, viena kluba reklāma. No sērijas - Somijas hokeja izlase izcīnīja zelta medaļu olimpiskajās spēlēs un vienpadsmit citas izlases uzrādija labus rezultātus. Informāciju palīdzēja sagatavot Somijas izlases galvenais treneris.