Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mākslas vingrotāja Polstjanaja pasaules čempionātu turpina ar 12. vietu

Mākslas vingrotāja Polstjanaja pasaules čempionātu turpina ar 12. vietu
Jeļizaveta Polstjanaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas mākslas vingrotāja Jeļizaveta Polstjanaja ceturtdien ieņēma 12. vietu Japānā notiekošā pasaules čempionāta (PČ) vingrojumā ar vālītēm.

Polstjanaja vingrojumā ar vālītēm nopelnīja 23,450, kas bija 12.labākais rezultāts 63 sportistu konkurencē. Vingrojumā ar lentu viņa saņēma 16,500 punktus, kas deva 40.vietu

Trešdien vingrojumā ar apli viņa izcīnīja 23,950 punktus un desmito vietu 65 dalībnieču konkurencē. Savukārt vingrojumā ar bumbu Polstjanaja nopelnīja 22,800 punktus, uzrādot 18.rezultātu starp 63 dalībniecēm.

Daudzcīņā Polstjanaja pēc četrām disciplīnām ar 70.200 punktiem ieņem 11.vietu un ir to 18 dalībnieču vidū, kuras kvalificējušās finālam.

Ceturtdien norisināsies kvalifikācijas sacensības vingrojumos ar vālītēm un lentu.

Izmantotie resursi:
LETA


Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.
Jānis Buks. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Mēģinājums gāzt prezidentu: LOK Ģenerālo asambleju rīkos jūnija sākumā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, ņemot vērā biedru iesniegumu, pieņēmusi lēmumu Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot jau 4. jūnijā. Kongresā daļa biedru vēlas no amata gāzt prezidentu Jāni Buku.
Foto: Niks Vīksnītis Facebook
2

Sekmīgi ne tikai klasiskajā tenisā: latvieši izcīna 3. vietu lielākajā alus tenisa turnīrā

13. aprīlī Vīnē (Austrija), norisinājās Eiropā lielākās Beer Pong (alus teniss) sacensības, kurā Latviju pārstāvošā komanda Niks Vīksnītis un Mārtiņš Jansons ieguva godpilno trešo vietu 384 komandu konkurencē.