Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Latvijas čempionātā ātrspēlē 100 lauciņu dambretē triumfē jaunie spēlētāji

Latvijas čempionātā ātrspēlē 100 lauciņu dambretē triumfē jaunie spēlētāji
Pirmais trijnieks sievietēm ar uzvarētāju M.Misāni pa vidu. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Svētdien, 27.martā, Rīgā norisinājās Latvijas čempionāts 100 lauciņu dambretē, kur sievietēm un vīriešiem spēlējot kopējā turnīrā pēc Šveices sistēmas 11 kārtās ar laika kontroli 5 minūtes plus papildus 3 sekundes uz katru gājienu, tika noskaidroti 2022.gada Latvijas valsts čempioni.

Parādot meistarīgu sniegumu, sievietēm par Latvijas valsts čempioni ar 13 punktiem kļuva 11 gadīgā Malvīne Misāne, kura ikdienā trenējas dambretes skolā "Domātprieks". Otro un trešo vietu ar 11 punktiem dalīja divas dalībnieces un papildus rādītāji otrajā vietā ierindoja Mariju Magdalēnu Neredu no dambretes skolas "Domātprieks". Savukārt trešajā vietā ierindojās vecmeistare Zoja Uvačana no Rīgas Sporta veterānu kluba.

Vīriešu turnīrā ar izcīnītajiem 20 punktiem pārliecinoši par Latvijas valsts čempionu kļuva 19 gadīgais Gunārs Gribuška no Lielvārdes. Otro vietu ar 16 punktiem izcīnīja dambretes skolas "Domātprieks" attīstītājs Roberts Misāns, bet godalgoto trijnieku ar 15 punktiem noslēdza Klāvs Norenbergs no Limbažu novada Sporta skolas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija


Annija Rulle-Titava. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Siguldiete Rulle-Titava triumfē Latvijas Universiādes badmintona turnīrā

Latvijas XXXIV Universiādes badmintona turnīrā par absolūto čempioni kļuva Rīgas Ekonomikas augstskolas pirmkursniece Annija Rulle-Titava, uzvarot gan sieviešu vienspēlēs, gan arī sieviešu un jauktajās dubultspēlēs. Vīriešeim divi tituli Oskaram Sauītim.
Latvijas pārstāvji uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas stenda šāvēji uzvar Baltijas čempionāta 1. posmā Viļņā

No 13. līdz 14. aprīlim Viļņā norisinājās Baltijas čempionāta pirmais posms stenda šaušanā, kur par uzvarētājiem kļuvuši Latvijas pāsrstāvji.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".