Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvija sportists uzvar Pasaules tūres posmā raketlonā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvija sportists uzvar Pasaules tūres posmā raketlonā
A.Zaicevs uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvija Raketlona federācija.

Latvijas sportists Artūrs Zaicevs izcīnījis uzvaru Polijā notikušajā Pasaules tūres posmā “CHA Polish Open 2022” raketlonā. Zaicevam un Latvijas raketlonam tas ir pirmais tituls Pasaules tūres posmos.

Nedēļas nogalē netālu no Varšavas norisinājās Pasaules tūres posms, kurā ļoti veiksmīgi startēja Latvijas sportists Arturs Zaicevs, kurš cīņā par zeltu svētdien pārliecinoši pārspēja turnīra pirmo numuru Polijas sportistu Mihalu Kureku ar +28 (21-14; 21-2; 22-20).

Jāatzīmē, ka ļoti saspringta bija pusfināla spēle ar trešās vietas ieguvēju Vojtehu Vajdu, kurš iepriekšējā dienā tika uzvarēts ar tikai 1 punkta starpību 75-74 (12-21; 21-19; 21-17; 21-17).

Raketlons ir populārāko rakešu sporta veidu daudzcīņa, kur sportisti sacenšas 4 disciplīnās – galda tenisā, badmintonā, skvošā un tenisā.

Informāciju sasgatavoja
Uldis Dzirkalis
Latvijas Raketlona federācija