Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Latvijas duets piedzīvo zaudējumu EČ badmintonā dubulstpēlēs spēcīgajām anglietēm

Latvijas duets piedzīvo zaudējumu EČ badmintonā dubulstpēlēs spēcīgajām anglietēm
Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Vakar vakarā Latvijas spēlētājas Arīna Babre un Arta Priedniece Eiropas čempionātā badmintonā, kas norisinās Madridē, pirmajā spēlē piedzīvoja zaudējumu pret spēcīgajām britu spēlētājām.

Eiropas čempionāts badmintonā šogad norisinās Spānijas galvaspilsētā Madridē. Pēc divu gadu pārtraukuma čempionātā ir pārstāvēta arī Latvija, jo sieviešu dubultspēlēs piedalās Arīna Babre un Arta Priedniece.

Vakar Latvijas meitenes, kas pasaules reitingā atrodas 333.vietā, savā pirmajā Eiropas čempionāta spēlē pret spēcīgajām Anglijas spēlētājām un 141.vietā esošajām Hloju Bērču un Džesiku Pjū zaudēja divos sestos ar 4-21 un 8-21. Līdz ar to čempionāts Arīnai un Artai ir noslēdzies. Vakar jau ziņojām, ka šādā sastāvā angļu spēlētājas līdz šim tipiski nav spēlējušas, un, piemēram, Hloja Bērča ar ierasto pārinieci Lorenu Smitu atrodas ļoti augstajā 12.vietā pasaulē.

"Manuprāt spēle bija labāka, nekā mēs gaidījām. Rezultāts varbūt varēja būt labāks, bet esam priecīgas par mūsu sniegumu", pēc spēles atzina Arta Priedniece. "Jā, spēlējām pret diezgan stipru pāri. Izspēles dažas bija ļoti labas, turējām bumbiņu. Grūti gāja, bet noteikti turpināsim aktīvi trenēties, braukt uz turnīriem un uzlabot savu spēli", piebilst Arīna Babre.

Izmantotie resursi:
badminton.lv


, 2022-04-27 16:00, pirms 2 gadiem
Ko varēja, to meitenes izdarīja. Pret britu meičām nebija variantu. Laba pieredze nākotnei.
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Foto: Aerodium
1

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā

Ķīnas Tautas republikas īpašajā administratīvajā reģionā Makao notiekošajā 5. Pasaules kausa izcīņā, 3. Eiropas kausa izcīņā un 1. Āzijas kausa izcīņā iekštelpu lidošanā (indoor skydiving), kas norisinājās no 16. līdz 22. aprīlim, Latvijas pārstāvis Toms Īvāns (31) izcīnija Eiropas kausu un ieguva trešo vietu frīstaila jeb brīvās izvēles programā Pasaules kausa izcīņā.