Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Kērlings šķērsgriezumā Latvijā un pasaulē

Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar Latvijas Kērlinga asociācijas ģenerālsekretāru Arti Zenteli. Sarunas laikā vīri runā par kērlinga pirmssākumiem, sporta veida ienākšanu Latvijā, popularitāti un līderiem pasaulē, fizisko un psiholoģisko sagatavotību, izplatītākajiem savainojumiem, kā arī visdažādākajām kērlinga niansēm, ekipējumu, akmeņiem, to ražošanu un daudz ko citu.

Tāpat tiek runāt par šonedēļ Rīgā notiekošo Latvijas čempionātu, kura finālspēles sestdien, 30.janvārī tiešraidē tiks demonstrētas Sportacentrs.com TV kanālā.

, 2016-01-28 18:37, pirms 8 gadiem
Paldies par sarunu!

Vispār būtu interesanti, ja biežāk būtu redzamas videointervijas ar ''alternatīvāku'' un ne tik populāru sporta veidu pārstāvjiem. Vismaz mani interesētu, kas Latvijā notiek beisbola, amerikāņu futbola, ūdenspolo, ekstrēmo sporta veidu, badmintona, lakrosa, bendija utt. virtuvēs.
, 2016-01-29 11:37, pirms 8 gadiem
Paldies par interviju, ir prieks uzzinat vairak par apkopeeju hobiju.
, 2016-01-29 11:57, pirms 8 gadiem
mytila rakstīja: Paldies par interviju, ir prieks uzzinat vairak par apkopeeju hobiju.
Ja cilvēkam ir mērķis tikt uz olimpiādi vai pasaules čempionātu, tad kērlings ir īstā lieta. Ja tev galva strādā (kā nekā šahs uz ledus), tad ir vērts mēģināt un censties. Kas zina, varbūt pēc gadiem kērlings būs vienīgais komandu sporta veids pārstāvēts ziemas olimpiādē.
Nez ko dara tas cilvēks, kurš sarunāja pirmos akmeņus uz Latviju?
, 2016-01-29 23:47, pirms 8 gadiem
Ļoti interesanta intervija, SC noteikti jāturpina iepazīstināšanu ar ne tik populārajiem sporta veidiem.

Kērlings spēlēts tikai uz Play Station, bet sapratu, ka tas ir ļoti taktisks un tehnisks sporta veids, kas aizrautu cilvēkus, kuri nemeklē tikai fizisku izlādi, bet cīņu starp prātiem.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien nepārvarēja Ankarā notiekošā Pasaules kausa otrā posma kvalifikāciju.
Jānis Buks. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Mēģinājums gāzt prezidentu: LOK ārkārtas Ģenerālo asambleju rīkos jūnija sākumā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomiteja, ņemot vērā biedru iesniegumu, pieņēmusi lēmumu Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot jau 4. jūnijā. Ārkārtas kongresā daļa biedru vēlas no amata gāzt prezidentu Jāni Buku.
Foto: Niks Vīksnītis Facebook
2

Sekmīgi ne tikai klasiskajā tenisā: latvieši izcīna 3. vietu lielākajā alus tenisa turnīrā

13. aprīlī Vīnē (Austrija), norisinājās Eiropā lielākās Beer Pong (alus teniss) sacensības, kurā Latviju pārstāvošā komanda Niks Vīksnītis un Mārtiņš Jansons ieguva godpilno trešo vietu 384 komandu konkurencē.