Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Badmintoniste Kupča piedzīvo zaudējumu Eiropas junioru čempionāta trešajā kārtā

Agris Suveizda

Badmintoniste Kupča piedzīvo zaudējumu Eiropas junioru čempionāta trešajā kārtā
Anna Kupča. Foto: Badminton.lv

LETA. Latvijas badmintona spēlētāja Anna Kupča trešdien Belgradā piedzīvoja zaudējumu Eiropas junioru čempionāts trešās kārtas mačā.

Kupča par vietu astotdaļfinālā cīnījās ar turnīra trešo raketi Emīliju Druēnu no Francijas un piedzīvoja zaudējumu ar 0-2 (11:21, 10:21). No pirmās kārtas Kupča bija brīva, bet otrajā ar 2-0 (21:9, 21:8) guva virsroku pār armēnieti Elenu Tiraturjanu.

Komandu sacensībās Latvijas izlase zaudēja visās trijās grupas spēlēs un ceturtdaļfinālā neiekļuva. Latviju Eiropas junioru čempionātā pārstāvēja Anna Kupča, Annija Rulle-Titava, Dāvis Strazdiņš (visi - Sigulda), Edžus Meirāns, Toms Sala (abi - Rīga), Arīna Babre (Valmiera), kā arī treneris Ainārs Gureckis un izlašu koordinators Artūrs Ķelpe.

Eiropas junioru komandu čempionāts Belgradā norisinājās no 18. līdz 21.augustam, bet individuālais turnīrs - no 22. līdz 27.augustam. Komandu turnīrā kopā piedalījās 32 valstu komandas, savukārt individuālajā turnīrā ir pārstāvētas 37 dažādas valstis.

Izmantotie resursi:
LETA