Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Golfa leģenda Vudss smagi cietis autoavārijā

Golfa leģenda Vudss smagi cietis autoavārijā
Taigers Vudss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kalifornijas štata varas iestādes apliecinājušas, ka šodien autoavārijā cietis Taigers Vudss, titulētais ASV golferis. Viņš ar nopietnām traumām nogādāts slimnīcā.

Taigers Vudss avāriju piedzīvoja Losandželosā, kur viņa mašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Tiek vēstīts, ka avārijā bija iesaistīta tikai viena mašīna un ka Vudss bija vienīgā persona automobilī, kuru viņš vadīja.

Losandželosas apgabala policija medijiem pavēstīja, ka Vudsa automašīna pamatīgi cietusi un trieciena iespaidā tikusi samīcīta. Vudsu no mašīnas izdevies izdabūt tikai ar īpašu glābšanas aprīkojumu, un viņš uzreiz nogādāts slimnīcā.

Vudsa aģents Marks Steinbergs medijus informēja, ka Vudsam ir pamatīgi savainotas kājas un viņam šobrīd tiek veikta operācija.

45 gadus vecais Vudss ir viens no pasaules atpazīstamākajiem sportistiem un viņš tiek uzskatīts par mūsdienu golfa simbolu. Vudss ir triumfējis 82 "PGA Tour" sacensībās, kas ir dalīts visu laiku labākais rādītājs.

Izmantotie resursi:
https://www.nbcnews.com/news/us-new...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-02-23 23:07, pirms 3 gadiem
nu atlautais atrums noteikti bija parsniegts. bet nu, ceru ka viss ok
, 2021-02-24 00:42, pirms 3 gadiem
Viņam noderēs mūsu psiholoģiskais atbalsts. Jo praktiski palīdzēt nekā nespējam. Turās!
, 2021-02-24 16:58, pirms 3 gadiem
Gan beigas viss bus labi. Izturibu
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.

Latvijas burātāji uzvar starptautiskā regatē “Skradin Cup”

Kapteiņa Artūra Mecberga komanda ar jahtu “Dufour 41” uzvarējusi starptautisko regati “Skradin Cup’24” (Horvātijā). Četrās sacensību dienās ļoti mainīgos laika apstākļos (no pilnīga bezvēja līdz vētras stipruma brāzmām, no mierīgas līdz bangojošai jūrai), tika veiktas četras sacīkstes.
Foto: Aerodium
1

Toms Īvāns izcīna trešo vietu Pasaules kausā iekštelpu lidošanā

Ķīnas Tautas republikas īpašajā administratīvajā reģionā Makao notiekošajā 5. Pasaules kausa izcīņā, 3. Eiropas kausa izcīņā un 1. Āzijas kausa izcīņā iekštelpu lidošanā (indoor skydiving), kas norisinājās no 16. līdz 22. aprīlim, Latvijas pārstāvis Toms Īvāns (31) izcīnija Eiropas kausu un ieguva trešo vietu frīstaila jeb brīvās izvēles programā Pasaules kausa izcīņā.