Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Par Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju ievēl Daugavieti

Par Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju ievēl Daugavieti
Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Foto: Jaunā Vienotība

Par jauno Latvijas Republikas Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju šodien ievēlēts ''Jaunās Vienotības'' pārstāvis Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Sekretāra amatu ieņems Raimonds Bergmanis no ''Apvienotā saraksta'').

Par Latvijas Republikas Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju šodien tika ievēlēts politiskās partijas ''Jaunā Vienotība'' pārstāvis Dāvis Mārtiņš Daugavietis, ziņo Saeima. Par apakškomisijas sekretāru ievēlēts bijušais svarcēlājs Raimonds Bergmanis (''Apvienotais saraksts'').

Bez pieminētajiem Daugavieša un Bergmaņa apakškomisijā strādās arī tādi Saeimā ievēlēti deputāti kā Uldis Augulis (ZZS), Kaspars Briškens (Progresīvie), Oļegs Burovs (Latvija pirmajā vietā), Mārtiņš Daģis (Jaunā Vienotība), Atis Deksnis (Apvienotais saraksts), Jefimijs Klementjevs (Stabilitātei), Rihards Kols (Nacionālā apvienība), Dmitrijs Kovaļenko (Stabilitātei), Kristaps Krištopāns (Latvija pirmajā vietā), Lauris Lizbovskis (Apvienotais saraksts) un Zane Skujiņa-Rubene (Jaunā Vienotība).

''Apakškomisijas prioritātes nākamajos gados būs jauna sporta likuma izstrāde, pārskatīt finansējuma sadalījumu nozarē un veicināt masveidību tautas sportā. Mūs sagaida arī diskusijas par sporta infrastruktūras attīstību valstī. Strādāšu ciešā sadarbībā ar sporta organizācijām un nozares ekspertiem, lai sasniegtu visefektīvākos risinājumus sporta attīstībai Latvijā,'' tā pēc kļūšanas par apakškomisijas vadītāju pauda Daugavietis.

Iepriekšējā sasaukumā par apakškomisijas vadītāju strādāja Sandis Riekstiņš. Viņa vērtējumu par padarīto, esot apakškomisijas vadītājam, var lasīt ŠEIT.

Izmantotie resursi:
https://www.saeima.lv/lv/aktualitat...
https://www.facebook.com/photo/?fbi...


, 2022-12-22 14:24, pirms gada
Kas tas tāds? Varbūt pozitīvi, ka nāk no maka turētājas partijas, kas savējiem nežmiegsies. Bet kādu aprakstu par viņu un interviju vajadzētu.
, 2022-12-22 15:01, pirms gada
2019.gadā tukumnieku sastāvā Dāvis Mārtiņš Daugavietis uzvarēja 1.līgu, futbolists.
, 2022-12-22 15:08, pirms gada
Beidzot visi sāks spēlēt tautas bumbu, lekt klasītes un skries krosus. Varbūt šoziem atsāks uz dīķiem hoheju spēlēt, lai nav jāuztur amatieru hokeja līga valstī, dīķi ir pietiekami.
, 2022-12-22 15:35, pirms gada
MazaFaka5 rakstīja: Beidzot visi sāks spēlēt tautas bumbu, lekt klasītes un skries krosus. Varbūt šoziem atsāks uz dīķiem hoheju spēlēt, lai nav jāuztur amatieru hokeja līga valstī, dīķi ir pietiekami.
ja jau briškens iebāzts, tad katrā komandā būs jābūt gejiem, 50% sievietēm un jānodrošina atseviška ateja priekš transvestītiem un citiem dzimumiem, kuri nav vīrietis vai sieviete
, 2022-12-22 16:57, pirms gada
Pirmo reizi par tadu dzirdu...Pavlutu vareja tik pat labi ielikt!!!
, 2022-12-22 17:38, pirms gada
Cigans16 rakstīja: Pirmo reizi par tadu dzirdu...Pavlutu vareja tik pat labi ielikt!!!
Tu par viņu dzirdi pirmo reizi, bet viņš par tevi nav dzirdējis nekad un tā arī paliks!
, 2022-12-22 18:57, pirms gada
Masveidība tautas sportā ir ok. Šim token pasekošu līdz. Tā teikt, lai tauta bik pakustās. Ik viens un jebkurā vecumā. Protams, ja ļauj veselība.
, 2022-12-22 19:17, pirms gada
Cerams shis kadrs daudz zags lai iegulditu to sporta.
man nav nekas preti ja zog no nodoklu maksatajiem, bet sports attistas!
, 2022-12-23 00:17, pirms gada
Vai tiešām nebija veiksmīgākas bildes...?!
Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.