Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Vihrovai un Ivanovam vietas otrajā desmitā Pasaules kausa vingrojumos

Vihrovai un Ivanovam vietas otrajā desmitā Pasaules kausa vingrojumos
Elīna Vihrova. Foto: thegymter.net

LETA. Latvijas jaunie vingrotāji Elīna Vihrova un Oļegs Ivanovs piektdien Vācijā ieņēma vietas otrajā desmitā Pasaules kausa astotā posma sacensībās.

Kvalifikācijā 17 gadus vecā Vihrova brīvajās kustībās iekrāja 12 400 punktus, kas deva 17.vietu 33 vingrotāju konkurencē.

Savukārt vingrojumā uz baļķa viņai bija 12 100 punkti un 22.vieta starp 38 startējušajām sportistēm.

Tikmēr 18 gadus vecais Oļegs Ivanovs vingrojumā uz līdztekām tika pie 12 733 punktiem un bija 19.pozīcijā 34 vingrotāju konkurencē.

Viņš piedalījās arī vingrojumā uz stieņa, kur ar 11 833 punktiem bija 27.vietā starp 34 atlētiem.

Finālam kvalificējās katra vingrojuma astoņi labākie sportisti.

Jau ziņots, ka ceturtdien Vihrova ieņēma 13.vietu atbalsta lēcienā, bet Ivanovam bija 32.vietā vingrojumā uz riņķiem un 45.pozīcija sacensībās uz vingrošanas zirga.

Abiem jaunajiem vingrotājiem šī debija Pasaules kausā, bet iepriekš šosezon viņi piedalījās Pasaules izaicinājuma kausa posmos, kas ir līmeni zemākas sacensības.

Vācijā šonedēļ notiek pēdējais no astoņiem Pasaules kausa posmiem.

Izmantotie resursi:
LETA


Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sabīne Musajeva un Artūrs Reinholds. Foto: Aksels Ambergs.
1

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā

Artūrs Reinholds un Sabina Musajeva kronēti par čempioniem pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā SynotTip Latvijas 2024. gada individuālajā čempionātā galda tenisā, bet, pieskaitot dubultspēles, zelta medaļas nopelnīja arī Baiba Bogdanova, Margarita Smirnova, Oļegs Kartuzovs un Aleksandrs Maskaļonoks.