Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

Sportacentrs.com TV saturs no 1. janvāra kanālā TV4

No 2022. gada janvāra kanāli Sportacentrs.com TV un TV4 apvienosies, lai piedāvātu skatītājiem vēl plašāku un enerģiskāku programmu. Jau nākammēnes abu kanālu saturs TV ekrānos būs skatāmas vienuviet - kanālā TV4.

Turpmāk TV4 būs skatāmi ne tikai ierastie diskusiju raidījumi, intervijas un konferences, bet arī plašs sporta oriģinālsaturs, jo tiešraides no pašmāju un starptautiskām sporta sacensībām, sarunu šovi un citi raidījumi, ko līdz šim skatītājiem piedāvāja kanāls Sportacentrs.com TV, tagad papildinās TV4 satura klāstu.

Ik dienu ēterā būs iespēja sekot līdzi pašmāju sporta kaislībām Latvijas-Igaunijas basketbola līgā, Optibet hokeja līgā, Elvi florbola līgā un citās sacensībās gan tiešraidēs, gan ierakstos. No TV ekrāniem nepazudīs arī sporta līdzjutēju iemīļotais sarunu šovs “eXi”, kurā bijušie sportisti paver priekškaru uz lielā sporta aizkulisēm, un “Ārpus kadra” sarunas ar sporta vides cilvēkiem. Janvāra nedēļas nogalēs TV4 varēs just līdzi un atbalstīt kamaniņu braucējus Pasaules kausa sacensības. Lai veicinātu aktīvu dzīvesveidu, jau drīzumā kanāla skatītāji darbdienu rītos tiks aicināti izkustēties kopā ar rīta vingrošanas raidījumu.

TV4 turpinās rādīt arī festivāla “LAMPA” vērtīgās diskusijas un sarunas, kas paplašina redzes loku, izglītojošas un iedvesmojošas konferences, diskusijas par sabiedrībai nozīmīgām tēmām un arī koncertus. Piemēram, šī gada nogalē, 30. decembra vakarā, televīzijas skatītāji tiešraidē TV4 varēs baudīt Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra Vecgada koncertu.

Kanāls TV4 Latvijas pieejamo televīzijas kanālu pulkam pievienojās šī gada aprīlī, kļūstot par vienu no bezmaksas virszemes apraides kanāliem, kas pieejams 99,77% valsts teritorijas. Novembrī tika iegūtas tiesības jau jaunā veidolā turpināt pārraidīt šajā apraidē līdz pat 2024. gada nogalei. TV4 pieejams arī pie Tet, Baltcom, Go3 un citiem televīzijas pakalpojumu sniedzējiem. Ja vēlies, bet nevari to atrast savā TV kanālu sarakstā, tad sazinies ar TV4 komandu, nosūtot ziņu uz info@cetri.lv.


, 2021-12-22 08:41, pirms 2 gadiem
Varēja jau palikt abi kanāli.Piemēram notiek divas OHL spēles vienlaicīgi un ir iespēja tas translēt abas tiešraide.
, 2021-12-22 09:37, pirms 2 gadiem
Abi divi murgaini kanāli.
, 2021-12-22 10:12, pirms 2 gadiem
Atceroties vēsturi un paskatoties uz tagadni = rezultāts ir vairāk kā WOW
Latvijas sports no visa šī ir lielākais ieguvējs
, 2021-12-22 10:38, pirms 2 gadiem
Vai interaktīvās un kabeļoperatoriem kanāls būs pieejams arī HD izšķirtspējā?
, 2021-12-22 10:42, pirms 2 gadiem
Kādā sakarā bija jāpārmetas citur, nabagi esat SC vai kā??
, 2021-12-22 13:00, pirms 2 gadiem
PīāRisti pacentušies raksteli uzcept!
Kanāli apvienosies, lai piedāvātu vairāk ko skatīties!
Būtu saukuši lietas īstajos vārdos!
Sportacentrs TV likvidējas, nedaudz sporta turpmāk būs TV4 kanālā.
, 2021-12-22 14:46, pirms 2 gadiem
jaanis22 rakstīja: Abi divi murgaini kanāli.
Vispar tur nav ko redzet. A neeee ir, vetejais futbols un hokkejs pie tuksham tribinem
, 2021-12-22 15:20, pirms 2 gadiem
Agrak teica ka Sportacentrs bus kanals par naudinu tagad jau nav?
, 2021-12-22 20:57, pirms 2 gadiem
Vajag finanšu ministram Reiram lūgt palīdzību nebūs jāapvienojas ne ar kādu + vēl mūsdienu špricītes varēs propagandēt...
, 2021-12-23 12:11, pirms 2 gadiem
busim tak reāli visiem ir ēst gribešana.
man personigi šeit patīk ienākt katru dienu un izlasīt ziņas.
Un man nav tik traki svarigi vai kāds x portāls ir par 20 minutēm atrāk ielicis jau ziņu vai nē.
Annija Rulle-Titava. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Siguldiete Rulle-Titava triumfē Latvijas Universiādes badmintona turnīrā

Latvijas XXXIV Universiādes badmintona turnīrā par absolūto čempioni kļuva Rīgas Ekonomikas augstskolas pirmkursniece Annija Rulle-Titava, uzvarot gan sieviešu vienspēlēs, gan arī sieviešu un jauktajās dubultspēlēs. Vīriešeim divi tituli Oskaram Sauītim.
Latvijas pārstāvji uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas stenda šāvēji uzvar Baltijas čempionāta 1. posmā Viļņā

No 13. līdz 14. aprīlim Viļņā norisinājās Baltijas čempionāta pirmais posms stenda šaušanā, kur par uzvarētājiem kļuvuši Latvijas pāsrstāvji.
Helvijs broky Saukants. Foto: HLTV
4

"broky" iegūst MVP titulu savas komandas triumfā Ķīnā

Latvijas esportists Helvijs broky Saukants ieguvis datorspēles CS2 "Intel Extreme Masters Chengdu 2024" turnīra vērtīgākā spēlētāja balvu, palīdzot savai "FaZe" komandai ar 2:0 finālspēlē uzvarēt "MOUZ".