Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Latvijas U17 ūdenspolo izlasei zaudējums trešajā EČ kvalifikācijas turnīra spēlē

Latvijas U17 ūdenspolo izlasei zaudējums trešajā EČ kvalifikācijas turnīra spēlē
Foto: Latvijas Ūdenspolo federācija

LETA. Latvijas U-17 vīriešu ūdenspolo izlase sestdien Maltā piedzīvoja zaudējumu Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra trešajā mačā.

Latvija D grupas spēlē ar 9:20 (1:2, 2:6, 0:7, 6:5) zaudēja vienaudžiem no Lielbritānijas.

Astoņus vārtus Latvijas izlases labā guva Ņikita Paško, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju, bet vienus - Marjans Mihnovičs.

Uzvarētājiem sešus vārtus guva Tomass Deiviss.

D grupā sešus punktus divās spēlēs sakrājuši Maltas un Slovākijas ūdenspolisti, trīs punkti ir Lielbritānijai, bet bez punktiem ir Polija vienā spēlē un Latvija trijās cīņās.

Jau ziņots, ka ceturtdien latvieši ar 3:34 zaudēja Maltas ūdenspolo spēlētājiem, bet piektdien ar 3:22 zaudēja vienaudžiem no Slovākijas.

Svētdien Latvija tiksies ar Poliju.

Eiropas U-17 čempionāta kvalifikācijā piedalās 20 valstsvienības, kas ir sadalītas četrās apakšgrupās un cīnās par septiņām ceļazīmēm uz finālturnīru.

Vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā jau ir nodrošinājusi Serbija, Grieķija, Ungārija, Spānija, Melnkalne, Horvātija, Nīderlande un Itālija.

Katrā no apakšgrupām cīnās piecas komandas, pa divām labākajām kvalificējoties finālturnīram.

Latvijas izlases galvenajam trenerim Aleksandram Mihailovam palīdz Sandu Džiska.

Latvijas izlases sastāvs: Antonijs Ovlaščenko, Aleksandrs Kopitovs, Valerijs Ļevšuks, Matvejs Paško, Deniss Griņovs, Daniels Ivanovs, Ņikita Paško, Ņikita Jegorovs, Kārlis Saveļjevs, Marjans Mihnovičs, Artūrs Blusiņš.

Izmantotie resursi:
LETA


Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Četrās jauniešu grupās noskaidroti Latvijas čempioni komandām 64 lauciņu dambretē

Vakar, 21.aprīlī, Cēsu novada Priekuļu vidusskolā norisinājās Latvijas komandu čempionāts jauniešiem 64 lauciņu dambretē, dalaot medaļu komplektus četrās jauniešu grupās.