Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

No 21. decembra uz trim nedēļām ierobežo amatieru sporta treniņus

No 21. decembra uz trim nedēļām ierobežo amatieru sporta treniņus
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Foto: mk.gov.lv

Latvijas Republikas Ministru kabinets šīs dienas sēdē par ierobežojumu pastiprināšanu Covid19 pandēmijas ierobežošanā lēmusi par trenažieru zāļu slēgšanu un individuālo treniņu aizliegšanu uz trim nedēļām no 21. decembra. Amatieru sports varēs tikt organizēts tikai ārpus telpām, pulcējoties ne vairāk par 10 personām un neizmantojot ģērbtuves.

Ministru kabineta (MK) sēdē šodien tika lemts par esošo ierobežojumu pastiprināšanu saistībā ar Covid19 pandēmijas samazināšanu. Starp daudzajiem ierobežojumiem atrodami arī tādi, kas atteiksies uz sportu un kas stāsies spēkā no 21. decembra līdz vismaz 11. janvārim.

Ierobežojumi skāruši amatieru sportu. No 21. decembra būs slēgtas trenažieru zāles, tāpat nedrīkstēs aizvadīt individuālos treniņus kā līdz šim. Vienīgā iespēja fiziskām aktivitātēm būs iespējama ārā, pulcējoties ne vairāk kā 10 personām, neskaitot treneri un neizmantojot ģērbtuves.

Profesionālajām sporta sacensībām papildus ierobežojumi nav noteikti. Līdz ar to šie noteikumi neattieksies uz profesionāliem sportistiem, augstākajām līgām un valstsvienībām.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/veselibasmin/st...


, 2020-12-17 20:29, pirms 3 gadiem
Nemaz nezināju, ka amatieri turpināja trenēties. Likās, ka sen jau viss apstādināts
, 2020-12-17 21:47, pirms 3 gadiem
Labrīt!! Varēja trenēties, basketbolā 2 personāži uz vienu grozu bez problēmām.
, 2020-12-17 22:24, pirms 3 gadiem
Visi sportoja un turpinās sportot!
, 2020-12-17 22:44, pirms 3 gadiem
Loģiski - valstī veselības krīze, tātad jāaizliedz nodarboties ar sportu. Sēžam mājās un rijam čipsus. Malacis, Kariņ. Gudri jūs tur neviens tiešām neesat.
, 2020-12-17 23:04, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Nemaz nezināju, ka amatieri turpināja trenēties. Likās, ka sen jau viss apstādināts
Nu Lenon Gym'ā bija 2 purni uz 1 trenažieri
, 2020-12-17 23:55, pirms 3 gadiem
riebeklis2000 rakstīja: Nu Lenon Gym'ā bija 2 purni uz 1 trenažieri
...un purnis k.(ā) rija citronus iekš dzeltenās zemūdenes tā norija ar visu mizu
Foto: Amber O-Week & Dzintaru O-Cup
4

700 orientieristi no 14 valstīm Lieldienās startēs "Dzintara kausā", atklājot LK sezonu

Lieldienās uz Mangaļsalu dosies teju 700 orientēšanās sporta baudītāju no 14 valstīm, lai piedzīvotu unikālo sacensību apvidu un pieredzētu sīvas cīņas par pjedestāla pozīcijām divās vidējās distancēs "Dzintaru O-Cup", kas atklās Latvijas kausu sezonu orientēšanās sportā. MW 18, 20 un 21E grupās dalībnieki otrajā dienā startēs pēc iedzīšanas principa, kas pasākumu padarīs vēl skatāmāku un aizraujošāku.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Sabīne Musajeva un Artūrs Reinholds. Foto: Aksels Ambergs.
1

Reinholds un Musajeva uzvar Latvijas čempionātā galda tenisā

Artūrs Reinholds un Sabina Musajeva kronēti par čempioniem pagājušajā nedēļas nogalē notikušajā SynotTip Latvijas 2024. gada individuālajā čempionātā galda tenisā, bet, pieskaitot dubultspēles, zelta medaļas nopelnīja arī Baiba Bogdanova, Margarita Smirnova, Oļegs Kartuzovs un Aleksandrs Maskaļonoks.