Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pirmdien sāksies Smiltenes novada Gada balva sportā līdzjutēju balsojums

Toms Markss
Toms Markss

Pirmdien sāksies Smiltenes novada Gada balva sportā līdzjutēju balsojums
Smiltenes novada Gada balva sportā
Foto: Agnis Melderis

No nākamās nedēļas pirmdienas, 16. decembra, mājaslapā smiltene.lv, kā arī sociālo tīklu Facebook un Instagram kontos sāksies divu nedēļu ilgs līdzjutēju balsojums par 2019. gada Smiltenes novada sporta notikumu un labāko amatieru sportistu. Svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks 2020. gada 10. janvārī.

Turpinot veiksmīgās tradīcijas, jau devīto gadu pēc kārtas norisināsies Smiltenes novada Gada balva sportā, kuras mērķis ir popularizēt Smiltenes novada sportistu, komandu un sporta personību paveikto 2019. gadā. Gada balva sastāvēs no divām daļām. Līdzjutēju balsojuma un svinīgās apbalvošanas ceremonijas.

Pasākumā iekļautas kopumā 12 nominācijas. Divās no tām savs vārds piederēs ikvienam sporta līdzjutējam. Tieši līdzjutēju balsojums būs viens no kritērijiem gada sporta notikuma un gada labākā amatieru sportista/es noteikšanā. Papildus līdzjutēju balsojumam, šajās nominācijās tiks ņemts vērā arī Smiltenes novada sporta attīstības padomes un mediju balsojums.

Līdzjutēju balsojums norisināsies no 16. – 31. decembrim. Ikvienam vienu reizi būs iespējams aizpildīt anketu mājaslapā smiltene.lv. Pa vienai balsij būs iespēja veikt arī Facebook lapā “Smiltenes novada Gada balva sportā”, kā arī instagram kontā Smiltenes_sports.

Pārējo nomināciju noteikšanā tiks ņemti vērā Smiltenes novada sporta attīstības padomes, Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas, kā arī Smiltenes novada mediju balsojumi.

Smiltenes novada Gada balva sportā 2020 nominācijas:

Gada labākais sportists/ labākā sportista treneris
Gada labākā sportiste/ labākās sportistes treneris
Gada labākais jaunais sportists/ labākā jaunā sportista treneris
Gada labākā jaunā sportiste/ labākās jaunās sportistes treneris
Gada labākais amatieru sportists
Gada labākā komanda
Gada sporta notikums
Balva par mūža ieguldījumu Smiltenes novada sportā

Smiltenes novada Gada balvas sportā svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks 2020. gada 10. janvārī pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Pasākumu klātienē apmeklēt aicināts ikviens sporta līdzjutējs. Gaidāma aizraujoša muzikālā programma, bet balvas pasniegs īpaši izraudzītas Smiltenes un valsts mēroga personības.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Smiltenes novada Gada balva sportā rīkotājs