Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

16. oktobrī ar pāru čempionātu noslēgsies disku golfa sezona

16. oktobrī ar pāru čempionātu noslēgsies disku golfa sezona
Foto: Latvijas Disku golfa federācija

Nedēļas nogalē norisināsies viens no aizraujošākajiem un neprognozējamākajiem disku golfa sacensību notikumiem – pāru čempionāts, ar ko tādējādi noslēgs 2021.gada sezonu. Latvijas Pāru čempionāts (LPČ) šogad notiks 16. oktobrī Baldones apkaimē, Riekstukalna disku golfa parkā, informē Latvijas Disku golfa federācija.

''Neraugoties uz pandēmijas laika ierobežojumiem, esam auguši kā sporta organizācija. Mūsu sacensību licences pieteikuši jau gandrīz divi tūkstoši spēlētāju, aktīvi ir treniņu procesi, norisinās sacensības un arī iespējas baudīt azartisko sporta veidu palielinājušās – arvien vairāk novados pieejamas disku golfa trases,'' stāsta biedrības “Latvijas Disku golfa federācija” (LDGF) vadītājs Jurijs Sinkēvičs.

''Uzskatu, ka 2021.gads mums bijis īpaši sekmīgs arī pārstāvot Latviju Eiropā - šogad četri Latvijas spēlētāji iekļuva Eiropas Disku golfa čempionāta fināla aplī, kas ir jauns sasniegums Latvijas disku golfa spēlētājiem kopš 2014. gada. Priecājos, ka noslēgsim sezonu ar aizraujošo pāru derbiju,'' turpina J.Sinkēvičs.

Pāru sacensībās Riekstukalnā par uzvaru spēlētāji sacentīsies tandēmos, trijās sporta klasēs – atvērtajās “PRO” un “Amatieri” grupās, kā arī “MIX” grupā, kurā tandēmā startē dāmas (pārī startē vismaz viena daiļā dzimuma pārstāve). Sacensībās tiks izspēlēti divi apļi, un uzvarētāju noteiks pāru abu apļu rezultātu summas. LDGF klātienē pievienoties pāru čempionātam aicina arī mediju pārstāvjus un rosina iepazīties ar disku golfa spēles norisi.

16.oktobrī plkst. 9.30 plānota sacensību atklāšana un dalībnieku sapulce, savukārt dienas noslēgums un LPČ apbalvošana paredzēta pēcpusdienā – plkst. 18.30. Jāpiezīmē, ka pasākuma reģistrācija tā dalībniekiem pieejama t.s. “bezkontakta” režīmā ''Discgolfmetrix'' sistēmā un līdzdalība sacensībās iespējama tiem, kuri varēs uzrādīt Covid-19 vakcinēšanās vai pārslimošanas sadarbspējīgu sertifikātu.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Disku golfa federācija


Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.
Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Četrās jauniešu grupās noskaidroti Latvijas čempioni komandām 64 lauciņu dambretē

Vakar, 21.aprīlī, Cēsu novada Priekuļu vidusskolā norisinājās Latvijas komandu čempionāts jauniešiem 64 lauciņu dambretē, dalaot medaļu komplektus četrās jauniešu grupās.