Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Smaiļotāju divnieks Vilde/Rumjancevs iekļūst PČ pusfinālā 500 metru distancē

Smaiļotāju divnieks Vilde/Rumjancevs iekļūst PČ pusfinālā 500 metru distancē
Aleksejs Rumjancevs. Foto: LOK

LETA. Latvijas smaiļotāju divnieks Aldis Vilde/Aleksejs Rumjancevs ceturtdien Kanādā pasaules čempionātā smaiļošanā un kanoe airēšanā iekļuva pusfinālā 500 metru distancē.

Vilde/Rumjancevs finišēja minūtē un 39,69 sekundēs un savā priekšairējumā ieņēma trešo vietu.

Pirmo vietu ieņēmušajam Austrālijas divniekam Džīns Vesthaizens/Tomass Grīns viņi zaudēja 1,15 sekundes, bet otrajā vietā finišējusī Kanādas ekipāža bija 0,1 sekundi ātrāka par Latvijas divnieku.

Vilde/Rumjancevs priekšsacīkstēs sasniedza 14. ātrāko laiku 28 laivu konkurencē.

Pusfinālam kvalificējās pirmo sešu vietu ieguvēji, kā arī trīs labākie septīto vietu ieguvēji četros braucienos. Pārējiem sacensības ir beigušās.

Meistarsacīkstēs startē arī smaiļotājs Roberts Akmens 200 metros, kanoe airētājs Roberts Lagzdiņš 500 un 1000 metros. Sportistiem uz čempionātu līdzi devušies arī treneri Genādijs Zujevs un Sergejs Bobkovs.

Izmantotie resursi:
LETA


Latvijas fitnesa sportistes ar LBFBF prezidenti K.Vederņikovu un IFBB prezidentu R.Santonju. Foto: EastLab/Jakub Csontos

Fitnesa sportistēm Pajulai un Zolotovai zelta medaļas IFBB starptautiskajās sacensībās Maltā

Šonedēļ mājup no Maltas galvaspilsētas ar divām zelta medaļām, absolūtajām uzvarām un bronzas medaļu atgriezusies Latvijas fitnesa komanda, kas piedalījās Starptautiskajā fitnesa turnīrā „IFBB Diamond Cup Malta 2024”.
Uzvarētāju V.Reneslāci intervē pieredzējušais un erudītais orientēšanās sporta komentētājs Andris Rupais. Foto: Ojārs Millers/LOF.

LK orientēšanās "Ziemeļu divdienas" uzvar Reneslācis un Daģe, BČ kvalificējas juniori Staņa un Putne

Carnikavā notikušajā Latvijas kausa posmā orientēšanās sportā "Ziemeļu divdienas" pie uzvaras elites grupās tika Valters Reneslācis un Ilona Daģe, bet junioru grupās pirmo ceļazīmi dalībai Baltijas orientēšanās čempionātā izcīnīja Gustavs Staņa un Dārta Putne.
Kristaps Neretnieks. Foto: LJF

Neretnieks Pasaules kausa finālā pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu

LETA. Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks Saūda Arābijā notiekošajās Pasaules kausa finālsacensībās pēc pirmajiem diviem maršrutiem ieņem 27. vietu.