Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Vaits Makgregoram sola revanšu ar Habibu, cīņu ar Konoru tīko arī Masvidals

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Vaits Makgregoram sola revanšu ar Habibu, cīņu ar Konoru tīko arī Masvidals
Konors Makgregors ''UFC 248'' mediju dienā. Foto: AP/Scanpix

Arvien tuvojas brīvdienās gaidāmais ''UFC 246'' cīņu šovs Lasvegasā, kad pēc vairāk nekā gada pārtraukuma UFC astoņstūrī atgriezīsies skandalozā īru superzvaigzne Konors Makgregors (21-4), tiekoties ar Donaldu ''Kovboju'' Seroni (36-13).

Arī vairākos dīkstāvē iepriekš pavadītos gados cīņu ar Konoru Makgregoru tīkojuši vairāki citi UFC cīkstoņi no dažādām svara kategorijām. Kaut arī īram naktī uz svētdienu priekšā nebūt ne vienkārša cīņa ar vairāku UFC rekordu īpašnieku, daudz tiek runāts par potenciālo nākamo Makgregora pretinieku.

Jau iepriekš interesi cīnīties ar īru šovmeni, kurš preses pasākumos pirms ''UFC 246'' bijis neierasti prātīgs un piezemēts, izrādījis 35 gadus vecais pusvidējā svara cīkstonis Horhe Masvidals (35-13). Kubiešu izcelsmes amerikānim 2019. bija izlaušanās gads - Masvidals iespaidīgi nokautēja Darenu Tilu un Benu Askrenu, bet gada izskaņā sakāva arī Neitu Diazu, tiekot pie speciāli šai cīņai izveidotā BMF [baddest motherf*cker] titula.

''Ielu Jēzus' [street Jesus]', kā Masvidals ticis iesaukts savas frizūras un ielu cīkstoņa slavas dēļ, tagad kļuvis arī par galveno favorītu uz tikšanos ar pašreizējo pusvidējā svara čempionu Kamaru Usmanu, tomēr liek noprast, ka dotu priekšroku cīņai ar Makgregoru, kurš ar Seroni arī cīnās šajā svara kategorijā: ''Ja es un Konors nonākam astoņstūrī, kas notiks? Tā būs viena no lielākajām cīņām vēsturē, tikai paskatoties uz skaitļiem - ko Konors iepriekš darījis un arī iepriekšējās manas cīņas. Skatījumu ziņā tās lauza rekordus. Skaidrs, ka tā ir panākumu formula.''

Pirmoreiz nopietnāk par iespējamo dueli ar Makgregoru Masvidals sāka runāt pēc tam, kad šovakar ar ātrāko nokautu UFC vēsturē (5 sek.) iznīcināja nu jau karjeru beigušo Askrenu. Toreiz Horhe solīja salauzt Konoram seju, nosaucot to par ''vieglu algas čeku''. ''Konors acīmredzami flirtē ar ideju par cīņu ar mani. Arī ar Usmanu es varētu cīnīties. Kādam šajā svarā tituls vienmēr piederēs - tam pat nav nozīmes, tas ir Kamaru vai kāds cits. Cīņa ar Konoru ir lielāka cīņa. Ja viņš neizdara savu darbu vai negrib pēc šīs cīņas cīnīties [ar Masvidalu], tad tikšu galā ar Usmanu,'' solīja Masvidals.

Citās domās tikmēr bijis UFC prezidents Deina Vaits, kurš jau paguvis apsolīt bijušajam divu svara kategoriju čempionam Makgregoram cīņu ar īra lielāko ienaidnieku, pašreizējo vieglā svara čempionu Habibu Nurmagomedovu (28-0). ''Konors saņems to, uz ko visilgāk ir gaidījis. Viņš saņems to, ko visu laiku prasījis - Konors par visām varītēm vēlas revanšu ar Habibu. Manuprāt, tas ir pašsaprotami,'' atzina Vaits.

Makgregora un Nurmagomedova duelim ir sena vēsture - pirms nonākšanas astoņstūrī Makgregors ar dažādiem izteikumiem apvainoja pretinieku, viņa ģimeni, komandu un reliģiju, kā arī uzbruka Habibam, raidot UFC autobusa logā bagāžas pārvadājamos ratiņus, kas savainoja citus tajā esošos cīkstoņus. Tomēr cīņā, kas norisinājās 2018. gada oktobrī, grēkāža lomā nonāca Nurmagomedovs, kurš pēc tam, kad bija izcīnījis uzvaru, turpat arēnā uzsāka kautiņu ar pretinieka komandas pārstāvjiem, kas vēlāk izvērtās masu nekārtībās, kurā galvenokārt iesaistīti bija tieši Habiba komandas biedri. Gan Habibs, gan Konors ar sociālo tīklu starpniecību apmainījušies laipnībām vēl līdz šim.

''Ja viņš [Konors] šonedēļ uzvarēs [Seroni], viņš tiks pie titulcīņas [ar Habibu], un tas būs lielākais cīņu šovs UFC vēsturē,'' apgalvoja UFC prezidents.

Izmantotie resursi:
https://mmajunkie.usatoday.com/2020...
https://www.mmafighting.com/2020/1/...

Kurš Makgregora uzvaras gadījumā būtu atbilstošākais pretinieks Konoram?

  • 126

  • 71

  • 15

  • 45


     [+] [-]

, 2020-01-17 22:38, pirms 4 gadiem
Beidzot jēdzīgā laikā publicētas ziņas,auditorija gan laikam dzer

     [+] [-]

, 2020-01-18 09:04, pirms 4 gadiem
Kāds Habibs? Kovbojs aizsūtīs pensijā konoru...

     [+] [-]

, 2020-01-18 11:25, pirms 4 gadiem
Cikos to klopi rādīs, tiešām ap 5:00?

     [+] [-]

, 2020-01-18 11:55, pirms 4 gadiem
Droši vari iet gulēt un celties no rīta . Ap 7 būs cīņa . Ļoti daudz ievada cīņas šoreiz ir .

     [+] [-]

, 2020-01-18 12:38, pirms 4 gadiem
šajās brīvdienās notiks UFC 246, nevis UFC 248

     [+] [-]

, 2020-01-18 12:51, pirms 4 gadiem
arny72 rakstīja: Cikos to klopi rādīs, tiešām ap 5:00?
Ap pieciem sāksies “Main Card” un ir vērts celties lai noskatītos visas cīņas, jo uz vienu cīņu liekot uzsvaru var sanākt aplauziens... Vispār ja interesē UFC, tad tur skatāms ir viss, gan “Early Prelims” gan “Prelims” gan arī turnīri “Fightnigts”, ne reti ir tā, ka tie kompensē no galvenajām cīņām gaidīto..

     [+] [-]

, 2020-01-18 18:30, pirms 4 gadiem
Waldini rakstīja: Ap pieciem sāksies “Main Card” un ir vērts celties lai noskatītos visas cīņas, jo uz vienu cīņu liekot uzsvaru var sanākt aplauziens... Vispār ja interesē UFC, tad tur skatāms ir viss, gan “Early Prelims” gan “Prelims” gan arī turnīri “Fightnigts”, ne reti ir tā, ka tie kompensē no galvenajām cīņām gaidīto..
Tā arī patiesībā ir! "Early Prelims" un " Prelims" reizēm ir skatāmāki nekā dažas "Main Card" cīņas. Prelimos reizēm ir cīņas kuras varēja būt arī Main Card un lieliska iespēja sekot līdzi cīkstoņiem kuru karjera iet uz augšu.

     [+] [-]

, 2020-01-18 23:05, pirms 4 gadiem
Nemaz nešaubos, ka Habibs vēlreiz nomasētu Konoru. Dabūtu zemē un tur jau vienos vārtos. Man interesantāk Habibs pret Masvidalu. Cerams, tad tā būs nākamā cīņa,bet gribētos, to visu šogad redzēt.

     [+] [-]

, 2020-01-19 03:55, pirms 4 gadiem
fantomas rakstīja: Nemaz nešaubos, ka Habibs vēlreiz nomasētu Konoru. Dabūtu zemē un tur jau vienos vārtos. Man interesantāk Habibs pret Masvidalu. Cerams, tad tā būs nākamā cīņa,bet gribētos, to visu šogad redzēt.
Ja sekotu kaut nedaudz šim visam līdzi , tad zinātu , ka Khabib necīnīsies Welterweight divizijā! Kaut arī ja cīņas dienā viņš sver tuvu tam! Pats ir to teicis!

     [+] [-]

, 2020-01-23 14:15, pirms 4 gadiem
makgregors vs Habib ir diezgan reala,jo domaju ka habibs nebus vairs tik dominejos,pret Fergusonu,un dabus rakete,si iemesla del vairs neviens neskatisies vai magregors izcina 10 cinas pec karta,vai ari lai habibam dod 100 miljonus un tad vins cinisies....