Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Habibs nepiedalītos šovā ar Makgregoru pat par 5 miljardiem dolāru

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Habibs nepiedalītos šovā ar Makgregoru pat par 5 miljardiem dolāru
Habibs Nurmagomedovs. Foto: AFP/Scanpix

MMA cīņas superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) atzīst, ka ar Konoru Makgregoru (Īrija) viņš visu jau ir pabeidzis.

Dagestānas cīkstonis informē, ka noraidījis plānu, saskaņā ar kuru 2021. gada "The Ultimate Fighter" sporta realitātes šova sērijās Makgregors un Nurmagomedovs būtu piedalījušies kā oponentu treneri.

"Šis šovs viņam piesaistītu labu uzmanību. Negribu to viņam dot. Pat ja man piešķirtu 5 miljardus dolāru, es nekad to nedarītu. Jo tā viņam būtu laba uzmanība," informē Krievijas pārstāvis. "Ir jau izdarīts. Viss tika izdarīts 2018. gada 6. oktobrī [toreiz Nurmagamedovs pieveica Makgregoru un izraisīja nekārtības pēc mača]. Es viņu pabeidzu, viss ir pabeigts."

2018. gada aprīlī Habibs Nurmagomedovs kļuva par UFC čempionu. Profesionālajā karjerā dagestāņa bilance šobrīd ir 28-0. Konors Makgregors tikmēr paziņojis par karjeras beigām, taču domājams, ka atgriezīsies.

24. oktobrī Abū Dabī cīņas salā ieplānots mačs pret amerikāni Džastinu Geičī (22-2). "Tagad mans izaicinājums ir Geičī," saka Habibs Nurmagomedovs. "Redzēsim, kurš stāsies pretī nākamais, bet nedomāju, ka tas būs Konors Makgregors."

Izmantotie resursi:
espn.com