Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Makgregors preses konferencē netaupa vārdus, Porjē asprātīgi atbild

Makgregors preses konferencē netaupa vārdus, Porjē asprātīgi atbild
Dastins Porjē (pa kreisi) un Konors Makgregors (pa labi). Foto: AP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē ''UFC 264'' šovā savu otro cīņu šogad aizvadīs UFC superzvaigzne Konors Makgregors, kurš triloģijas noslēguma cīņā pret Dastinu Porjē centīsies revanšēties amerikānim par sakāvi iepriekšējā duelī. Aizvadīta arī pirmscīņas preses konference.

Pirms Makgregora un Porjē iepriekšējās cīņas šā gada janvārī izpalika Konoram raksturīgā bravūra, trash talk un cenšanās pretiniekam palīst zem ādas. Īru cīkstonis bija pavisam mierīgs un nosvērts, arī nevairījās izrādīt lielu cieņu Porjē, taču cīņa netipiski piezemētajam Makgregoram izvērtās pagalam neveiksmīga - Porjē kļuva par pirmo UFC cīkstoni, kurš pieveicis Makgregoru ar nokautu.

Ja toreiz cīņa un preses konference tika aizvadīta krietni patukšu tribīņu priekšā Abū Dabī, tad šoreiz par skatuvi kalpoja fanu pārpildītā "T-Mobile" arēna Lasvegasā, kur naktī uz svētdienu risināsies arī ''UFC 264'' cīņu vakars. Fanu klātbūtni un radīto auru Makgregors, protams, bija gatavs izmantot savā labā, un gaidāmās cīņas preses konferencē no īra mutes atkal skanēja apvainojumi un provokācijas.

''Sestdienas vakarā tu tiksi pa oktagonu staidzināts kā suns! Tava sieva ir tavs vīrs. Tu esi tikai maza k*ce,'' Dastinam teica Konors. "Pāriešu pāri viņa galvai. Sacaurumošu viņu un noraušu to no pleciem. Tāds ir mērķis. Viņam ir beigas. Tas ir viņa ceļa gals. Pat pēc iepriekšējās cīņas, [kad viņš teica] ''man šis vairs nepatīk, vairs negribu to darīt". Viņš zināja, kas ir sagaidāms. Viņš juta sitienus, ko saņēma. Tas sākas."

Tomēr Porjē lielāko daļu Makgregora izteikumu uzņēma ar vieglu smīnu un neļāva īra gājieniem sevi ietekmēt. "Es nevienu neienīstu. Mentāli esmu pavisam citā vietā. Visu cieņu viņam par visu, ko paveicis," teica amerikānis, "man tas [runāšana] vienkārši vairs nerūp. Man vienalga." Daudzu MMA sekotāju vidū pēc "UFC 264" preses konferences noskatīšanās izcēlās viedoklis, ka šis Konors Makgregors vairs nav tas pats, kas agrāk iemantoja visas pasaules slavu un spēja nokaitināt jebkuru savu pretinieku, iegūstot neapslāpētas fanu pūļa ovācijas, kam piekrita arī Porjē: "Tu agrāk biji krietni labāks par šo. Tavs trash talk bija daudz labāks. Sasodīti vāji."

Pēc žurnālista jautājuma, kas izraisījis tādu Konora uzvedības maiņu pēc abu iepriekšējās preses konferences janvārī, uz brīdi atbildes nebija arī pašam Makgregoram, līdz ar to pirmais pasteidzās Porjē, sniedzot savu skaidrojumu. "Jo viņš tika nokautēts. Tas nav McGregor Fast...[tas ir] McGregor Sleep," pretiniekam atteica Dastins, atsaucoties uz Makgregora izveidoto fitnesa programmu.

Savu pirmo savstarpējo cīņu Makgregors un Porjē aizvadīja 2014. gadā, kad īru cīkstonis, kurš tobrīd vēl tikai bija savas UFC karjeras sākumposmā, nokautēja amerikāni pirmajā raundā. Kā vēlāk atzina Porjē, toreiz Konoram izdevies ielīst viņa prātā, principā pieveicot pretinieku jau pirms cīņas sākuma. Jau minētajā revanša duelī septiņus gadus vēlāk ar nokautu otrajā raundā triumfēja ASV vieglā svara cīkstonis. Porjē - Makgregora triloģijas noslēguma cīņa būs ''UFC 264" galvenais duelis, un cīņu šovu naktī uz svētdienu tiešraidē pārraidīs arī ''Go3'' televīzija.

''Varu jums teikt - pēc tā, ko redzu, Makgregors šo cīņu uztver daudz nopietnāk kā iepriekšējo. Viņš ir nedaudz noslēdzies sevī, dara savu lietu. Ir sajūta, ka šis ir vecais Konors Makgregors,'' vēl pirms preses konferences par savu lielāko zvaigzni izteicās UFC prezidents Deina Vaits. ''Porjē Floridā katru dienu trenējas kopā ar mežoņiem. Viņš šo cīņu vēlas vairāk par visu. Ir jābūt izsalkušam, un pavisam noteikti Porjē tāds ir - viņš grib paņemt to, kas pieder Makgregoram."'

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2021/7/...
https://www.mmafighting.com/2021/7/...


, 2021-07-09 11:52, pirms 3 gadiem
Ko pie velna Konors bija sarijies?
Trīc, svīst, raustās - galīgi pāršņaucies..
, 2021-07-09 12:02, pirms 3 gadiem
Atkal šitas idiots ,uz brīdi bija miers ,tagad atkal teātris sācies ,fokin kant!
, 2021-07-09 12:08, pirms 3 gadiem
BayernM rakstīja: Ko pie velna Konors bija sarijies?
Trīc, svīst, raustās - galīgi pāršņaucies..
Jūt, ka karjeras pēdējā cīņa tūlīt būs
, 2021-07-09 12:38, pirms 3 gadiem
Es ceru, ka Dastins viņu noslānīs vēl kārtīgāk, un vienreiz šim izsmieklam, Danas sunītim, māksīgajam loham pieliks punktu.
Es nešaubos, ka, kad Khabibs teica, ka Dastinam ir īstena čempiona pieeja sportam, viņš redzēja viņa potenciālu.
MkGregors jau sen dara visu tikai dēļ kārtējā čeka. Viņa karjera beigsies tāpat kā Cerrone - nākamais random jauniņai viņu atslānīs un liks beidzot aivākties.

Godīgi sakot pilnīgi jūtu kaunu, ka agrāk par MkGregoru fanoju. Apmēram Aldo cīņā viņš pārdega un sākās vienkārši smieklīgi izgājieni. Liels prieks, ka gan Diazs, gan Khabibs, gan Poiriers viņu atslānīja.
, 2021-07-09 13:29, pirms 3 gadiem
Galīgi neadekvāts tas rižiks bija, kaut ko bija savilcies. No viņa tik ēna palikusi un viss ko viņš var, ir kaut nedaudz pacelt viņa rietošo slavu, ar savu ļurināšanu..Tā pat dabūs pa tauri un miers.Un čekam jau tā runāšana pirms cīņas kaut nedaudz, bet palīdz
, 2021-07-09 15:32, pirms 3 gadiem
Tur valda tikai nauda Makgregoram tāds raksturs zaudēt nav ko nauda ieripos kontā!Porjē var arī zaudēt lai uzrīkotu vēl kādu cīņu tāds bizness!
, 2021-07-10 03:47, pirms 3 gadiem
Reaktors2 rakstīja: Es ceru, ka Dastins viņu noslānīs vēl kārtīgāk, un vienreiz šim izsmieklam, Danas sunītim, māksīgajam loham pieliks punktu.
Es nešaubos, ka, kad Khabibs teica, ka Dastinam ir īstena čempiona pieeja sportam, viņš redzēja viņa potenciālu.
MkGregors jau sen dara visu tikai dēļ kārtējā čeka. Viņa karjera beigsies tāpat kā Cerrone - nākamais random jauniņai viņu atslānīs un liks beidzot aivākties.

Godīgi sakot pilnīgi jūtu kaunu, ka agrāk par MkGregoru fanoju. Apmēram Aldo cīņā viņš pārdega un sākās vienkārši smieklīgi izgājieni. Liels prieks, ka gan Diazs, gan Khabibs, gan Poiriers viņu atslānīja.
Mh,pārdega ar Aldo un pārdedzis kļuva par UFC pirmo čempi vienlaikus 2 svaros. Bija un ir nenormāli talantīgs,ne velti ir vienīgais,kurš paņēma raundu pret Habibu. Motivācijas un visvairāk jau izsalkuma pietrūkst.
Porjē viņam nupat to iedeva,tā ka šī būs krietni sūrāka cīņa ar labākām izredzēm gregoram
, 2021-07-10 16:05, pirms 3 gadiem
Būtībā - Poirier 10-9 (vai pat 10-8)
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.