Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs, mainot svara kategoriju, pēc punktiem zaudē polim Jotko

Emils Ozerinskis

Cirkunovs, mainot svara kategoriju, pēc punktiem zaudē polim Jotko
Mihails Cirkunovs. Foto: Dave Mandel/sherdog.com

Rīgā dzimušais UFC cīkstonis Mihails Cirkunovs (15-7) aizvadītajā naktī Lasvegasā aizvadīja savu debijas cīņu vidējā svara kategorijā. Tā gan neizdevās kā cerēts, jo cīņas tiesneši pēc trīs raundiem ar dalītu lēmumu par cīņas uzvarētāju atzina viņa konkurentu Kristofu Jotko (23-5).

Latvijā dzimušais cīkstonis, kurš ringā dodas zem Kanādas karoga, Mihails Cirkunovs ar šīs nakts cīņu veica pāreju no pussmagā svara kategorijas uz vidējo svaru. Tas nebūt nenozīmēja vieglāku cīņu un pret poli Krištofu Jotko sev par labu Cirkunovam pārsvaru nosliekt neizdevās. Poļu cīkstonis centās izvairīties no Cirkunova gāšanas paņēmieniem, turot distanci un izdarot mērķētus sitienus pa oponenta galvu. Noslēdzošajā raundā, pārvirzot cīņu uz dēļiem, Cirkunovam neizdevās pakļaut pretinieku, lai izšķirtu cīņas likteni pirms trešā raunda finālgonga.

Cīņa nonāca tiesnešu izvērtējumā. Viens no tiesnešiem ar rezultātu 29-28 uzskatīja, ka pārāks bijis Latvijas cīkstonis, savukārt pārējie divi ar tieši pretēju rezultātu nosliecās par labu polim. Tādējādi ar dalītu lēmumu uzvaru izcīnīja Jotko, liekot Cirkunovam samierināties ar zaudējumu savā pirmajā vidēja svara cīņā.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/

  -1 [+] [-]

, 2021-10-03 11:12, pirms 2 gadiem
Vai nu rakstīs par katru kanadshuju krieveli ?

     [+] [-]

, 2021-10-03 13:58, pirms 2 gadiem
huters rakstīja: Vai nu rakstīs par katru kanadshuju krieveli ?
Pat ja viņš nebūtu vienīgais latviešu UFC cīkstonis, bet gan tiešām Kanādas krievelis, tad kāpēc gan nevarētu par viņu rakstīt? Šis ir sporta portāls, var rakstīt kaut vai par katru no UFC cīkstoņiem, ja ir varēšana. Varbūt tu no "mammamuntetiem elvē" te nejauši iemaldījies?

  -1 [+] [-]

, 2021-10-03 15:33, pirms 2 gadiem
blah rakstīja: Pat ja viņš nebūtu vienīgais latviešu UFC cīkstonis, bet gan tiešām Kanādas krievelis, tad kāpēc gan nevarētu par viņu rakstīt? Šis ir sporta portāls, var rakstīt kaut vai par katru no UFC cīkstoņiem, ja ir varēšana. Varbūt tu no "mammamuntetiem elvē" te nejauši iemaldījies?
viņš nav latviešu cīkstonis

     [+] [-]

, 2021-10-03 16:31, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: viņš nav latviešu cīkstonis
Tikai tāpēc, ka viņš pārstāv Kanādu, nenozīmē, ka viņš nav latviešu-kanādietis dzimis Latvijā. Tāpat kā ieliekot Dienvidkorejas karogu avatarā nenozīmē, ka tu esi korejietis...

     [+] [-]

, 2021-10-03 16:43, pirms 2 gadiem
blah rakstīja: Tikai tāpēc, ka viņš pārstāv Kanādu, nenozīmē, ka viņš nav latviešu-kanādietis dzimis Latvijā. Tāpat kā ieliekot Dienvidkorejas karogu avatarā nenozīmē, ka tu esi korejietis...
ja krievs kas piedzimst Latvijā pēkšņi kļūst par latvieti tad LV nebūtu 30% krievu

     [+] [-]

, 2021-10-03 23:07, pirms 2 gadiem
Cirkunovs jūt sevī daļu Latvijas,kāpēc lai te neapspriestu viņa cīņas???;
Pa tēmu - Miša dīvaini apātisks,īpaši pirmajos 2 raundos. Galvenā cīņa -Vokers vs Santoss draņķis. Kāpēc nav raksta par pārējām cīņām?!

     [+] [-]

, 2021-10-03 23:26, pirms 2 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Cirkunovs jūt sevī daļu Latvijas,kāpēc lai te neapspriestu viņa cīņas???;
Pa tēmu - Miša dīvaini apātisks,īpaši pirmajos 2 raundos. Galvenā cīņa -Vokers vs Santoss draņķis. Kāpēc nav raksta par pārējām cīņām?!
Par to šausmīgo main event cīņu>?

     [+] [-]

, 2021-10-04 12:03, pirms 2 gadiem
volkers tik liels prieks svara kategorijas ar labu reach. un ātrs. bet vispar neuzbruka sajuta tada kaa skatitos piemeram futeni, un sie pasojas savaa starpaa un neveido momentus :d tas trenneris ari laikam vinam galigi garam. gregoram ari ari to pasu treneri jau cik zuadejumi