Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Frenks Mirs gatavs nomainīt Alisteru Overīmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Frenks Mirs gatavs nomainīt Alisteru Overīmu
Frenks Mirs
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Frenks Mirs tūdaļ pēc informācijas parādīšanās, ka Alisters Overīms nav izturējis dopinga testus, pieteicies nīderlandieti aizvietot un 26. maijā titula cīņā tikties ar patreizējo čempionu Junioru Dos Santosu.

„O, ideāli,” tādi bija pirmie vārdi kādus portālam mmajunkie.com teica Frenks Mirs (16-5-0) uzzinot, ka Overīms nav izturējis dopinga testus.

„Esmu saviļņots. Varbūt tagad man beidzot tiks dota iespēja cīnīties par titulu,” turpināja priecāties Mirs.

Atgādinām, ka Frenkam Miram šova „UFC 146” ietvaros paredzēta cīņa ar citu eksčempionu Keinu Valeskēzu (9-1-0). Šī pāra uzvarētājs kļūs par nākamo pretendentu Nr.1 uz UFC smagā svara čempiona titulu. Taču, ja Overīmu neattaisnos un nepielaidīs pie cīņas ar Dos Santosu, tad visdrīzāk nīderlandieša vietu ieņems vai nu Frenks Mirs vai Valeskēzs.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-04-05 13:49, pirms 12 gadiem
lai gan jds vs overiims būtu awesome cīņa, tad jau labāk jds vs mirs nekā jds vs velaskēzs II.
Miram jds vismaz gribēs atdarīt par Big Nog salauzto roku

     [+] [-]

, 2012-04-06 15:12, pirms 12 gadiem
cerams, ka Overīmu attaisnos, bet ja gadījumā nē, tad ceru, ka Miru tā kārtīgi noklapēs... nezinu kpc, bet baigi patīk skatīties kā viņu sit.