Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Džošua: "Cilvēki tagad redz, kā Fjūrijs rīkojās pārrunās"

Džošua: "Cilvēki tagad redz, kā Fjūrijs rīkojās pārrunās"
Entonijs Džošua un Oleksandrs Usiks. Foto: Matchroom Boxing

Britu bokseris Entonijs Džošua sarunā ar ESPN norādīja, ka nebūt nesteidzas izaicināt Taisonu Fjūriju uz cīņu pēc tam, kad izjuka Fjūrija un Oleksandra Usika pārrunas. Džošua uzskata, ka ar Fjūriju ir grūti noturēt pārrunas, jo viņš pieprasa pārāk daudz.

"Man bija paredzēts cīnīties pret Fjūriju pirms diviem gadiem, taču tad viņš atteica, aizbildinoties ar legāliem apsvērumiem, jo viņam arbitrācijā pateica, ka jāaizvada revanšs pret Vailderu," sacīja Entonijs Džošua. "Tad mums bija paredzēta cīņa decembrī, bet arī tad pārrunas nojuka."

"Kad cilvēki sagaidīs manu un Fjūrija cīņu? Nezinu. Paskatieties uz visiem tiem mēsliem, kas tagad notiek ar Usika cīņu, tas ir pavisam traki," turpināja Džošua. "Es pats šādas detaļas nepubliskoju, taču tas vispār ir labi, ka cilvēki tagad redz, kādas lietas īsti notiek pārrunās ar Fjūriju. Ļoti labi, ka cilvēki redz, kas nepieciešams, lai sarīkotu cīņu. Bet man ar Usiku tika noorganizētas divas cīņas pēc kārtas."

Džošua pret Usiku cīnījās 2021. gada rudenī un 2022. gada vasarā, abas reizes piekāpjoties pēc punktiem, kas lika viņam zaudēt savus pasaules čempiona titulus. Usiks pēc tam meta izaicinājumu Fjūrijam, cero apvienot visus četrus titulus, un, lai arī sākotnēji par šo cīņu bija abpusēja interese un pat bija noteikts cīņas datums (29. aprīlis), pārrunās radās sarežģījumi.

Uz Fjūrija augstajām finansiālajām prasībām Usiks atbildēja, pārsteidzoši pieņemot peļņas sadalījumu 30:70 sev par sliktu, taču Fjūrijam pēc tam uzradās jaunas prasības par revanša nosacījumiem un peļņas sadalījumu revanša cīņā. Ņemot vērā, ka līdz plānotajam datumam atlicis tikai nedaudz vairāk par mēnesi, Usika komandai tas beidzot apnika, un viņa menedžeris medijiem pavēstīja, ka pārrunas ir izjukušas.

Ja nekādi pēdējā brīža brīnumi nenotiek (WBA devusi laiku līdz 1. aprīlim, kad nozīmēs Usikam obligāto titula aizstāvēšanas cīņu), tad Fjūrijam būs jādomā par nākamo pretinieku, un šajā sakarā atkal tiek piesaukts Dzošua vārds, par ko runā arī pats Fjūrijs. Taču Džošua, kuram pēc nedēļas paredzēta cīņa pret Džermeinu Franklinu, nemaz tik ieinteresēts nav.

"Neteikšu, ka es tagad vienkārši sēdēšu un gaidīšu to čali," Džošua teica Fjūrija cīņas iespēju. "Man ir arī citas lieliskas cīņas, ko varu aizvadīt. Ja pabeigšu savu karjeru bez cīņas pret Fjūriju, tad sirdsapziņas mokas neizjutīšu. Ja viņš tam ir gatavs, labi, darām, ja ne, tad ne."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...


, 2023-03-23 13:01, pirms gada
Protams, nav galigi forši ko viņš dara. Bet diemžēl, viņš var to atļauties un to var redzēt pēc viņa pieprasījuma. Kamēr viņš ir augšgalā, var diktēt noteikumus kā grib un tā tas būs, heito vai nē..
, 2023-03-23 13:16, pirms gada
D-Mob augšāmcēlies rakstīja: Protams, nav galigi forši ko viņš dara. Bet diemžēl, viņš var to atļauties un to var redzēt pēc viņa pieprasījuma. Kamēr viņš ir augšgalā, var diktēt noteikumus kā grib un tā tas būs, heito vai nē..
Atļauties viņš var līdz vienam brīdim... kamēr visiem faniem nav apnicis ar saviem izgājieniem. Fani grib redzēt ka viņš cīnās pret labākajiem, nevis sit mazkustīgo Vailderu 3 reizes pēc kārtas, vai veterānu Kļičko.
Atdzīšos ka biju arī Fjurija fans, bet nu ceru ka viņa nākamais pretinieks, lai kurš tas arī būtu, iedotu viņam bietē un aizvērtu viņa muti
Tad lūgsies lai Usyks vai Džošua ar viņu cīnītos, kautgan zinot viņa EGO, viņš turpinās plātīties ka ir labākais arī izvairoties no šīm cīņām
, 2023-03-23 13:44, pirms gada
Klauns čigāns. Visas pasaules priekšā pazemojas. Veči sarunā un izkaujās, čava nomī.a. Usika akcijas tik aug.
, 2023-03-23 17:25, pirms gada
Esmu mainijis savas domas par Fjūriju. Tā nav īsta vīra cienīga rīcība. Tā viņš var rīkoties līdz zināmam brīdim, kamēr apniks visiem, un nebūs ilgi jāgaida, jo pensija nav aiz kalniem.
, 2023-03-23 18:15, pirms gada
ko Džošua vispār var teikt, lai iet no Wildera izēst. Bet nu kāda jēga necīnīties Fury un Usyk? Nauda jau vien pa skaisto. Vai nu Fury nav veselība un to negrib atzīt, vai arī organizācijas spiež to sviestu veidot, jo jau ļoti ilgi nav čempions ar visām siksnām bijis.
, 2023-03-23 18:23, pirms gada
biju labakas domas par Furiju, 30-70 par labu sev, un vel kautko mahinee, klauns
, 2023-03-24 01:47, pirms gada
Fury ar vienu jostu jūtas svarīgāks par Usiku ar trīs jostām.
, 2023-03-24 09:53, pirms gada
Fūrijam, man liekas, ir pavisam nopietni, pavisam pa īstam pilnīgi un galīgi pajāt uz boksa jostām un pretiniekiem.
Viņš jau sen strāstīja, kā pārvarējis depresiju, un man šķiet kaut kur dziļi iekšā viņš tā pa šitam negrib kļūt par neapstrīdamo čempionu. Kad uzvarēja Kļičko, viņš nokrita zemāk par zemi, jo teica, ka nekas viars nepadara laimīgu un gandrīz uztaisīja pašnāvību.

Varbūt ar Usiku jutas tāpat. Kas notiks, nu būsi tas superčempions.. un?
Piemēram tāds Džošua nevienam vairs nav interesants, jo acīmredzami nav baigais superbokseris, vienkārši reklāmas seja.
Usykam noteikti visas domas ir ar Ukrainu un viņam ir kaut kāds mērķis.
Fūrijam dzīvē viss ir.. viņam laikam arī apnicis būt šim intensīvajam tēlam, ko viņš spēlē.
Vailders reformējās, palika par labo puiku.
Vair neviens cits nav.

Tyson Fury vs Mayweather next?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).