Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bolotņiks asi kritizē Ričardsu un apstiprina dalību Kanelo Alvaresa cīņu vakarā Meksikā

Bolotņiks asi kritizē Ričardsu un apstiprina dalību Kanelo Alvaresa cīņu vakarā Meksikā
Ričards Bolotņiks. Foto: Boris Simson/LNX Boxing

Latviešu bokseris Ričards Bolotņiks (19-6-1, 8 KO) sarunā ar portālu proboxtv.com komentējis atcelto cīņu pret Kreigu Ričardsu (17-3-1, 10 KO) un gaidāmo tikšanos ringā ar ukraini Oleksandru Gvozdiku (18-1, 14 KO).

Bolotņikam 1. aprīlī Londonā Entonija Džošua cīņu vakarā bija jācīnās par WBA starpkontinentālo jostu pussmagajā svarā, taču Ričardss cīņu atcēla jau otro reizi – novembrī tas notika slimības dēļ, šoreiz rokas savainojuma dēļ. "Es nesaprotu šo čali, viņš nekad ar mani nerunā tiešu valodu – negribu izrādīt necieņu, taču neesmu par viņu sajūsmā. Atkal!" pauda Bolotņiks.

"Pirms dažām nedēļām redzēju Kreiga interviju, kurā viņš čīkstēja par to, ka sūtīju viņam ziņas. Nesūtīju viņam neko nejauku, tikai gribēju zināt, kas notiek. Jau kopš oktobra gatavojos cīņai pret viņu, un tik ilga gatavošanās prasa daudz naudas. Kad uzzināju jaunumus [par cīņas atcelšanu], biju ļoti dusmīgs. Kliedzu pa visu māju, biju nikns," teica Bolotņiks. "Šķita, ka viņš izdomā attaisnojumos, lai necīnītos pret mani. Tagad viņam esot rokas savainojums. Redzēju viņu komentējam Liverpūlē – viņa rokai nebija nekāda aizsargaprīkojuma, pilnīgi nekā. Pat pēc tam, kad saņēmu ziņas, redzēju, ka viņš zālē sit pa boksa maisu. Izskaidrojiet, lūdzu, to! Esmu saprātīgs cilvēks, pats esmu bokseris – lieliski saprotu, ka var būt savainojumi vai kādas problēmas dzīvē. Tiešām saprotu! Taču esi vīrs un pasaki to laikus, nevis jau otro reizi centies mani padarīt par muļķi. Šobrīd atmetu Kreigam Ričardsam ar roku, bet kādu dienu man vajadzēs viņu nokautēt, lai saņemtu atmaksu par šo visu."

Bolotņiks pirms dažām dienām portālam Sportacentrs.com pieļāva, ka pēc pusotra mēneša Gvadalaharā varētu cīnīties pret ukraini Gvozdiku, un nu Bolotņiks apstiprināja gaidāmo cīņu: "Biju mājās, biju nomākts un nelaimīgs par notikušo, un tad pēkšņi piezvanīja promouters un piedāvāja Gvozdika cīņu. Biju tik priecīgs, ka uzreiz mājās sāku strādāt ar maisu. Noliku telefonu un devos strādāt! Gvozdiks ir lielisks cīkstonis, kurš bijis kopā ar Usiku un Lomačenko un dabūjis olimpisko bronzu, cīņā par WBC titulu pieveicis Adoni Stīvensonu. Viņš būs sarežģītākais pretinieks manā karjerā, taču, ja man ar viņu ir jācīnās, šis ir labākais brīdis, kad to darīt. Nekādā veidā nevēlos viņu nenovērtēt, taču viņš jau trīs gadus nav aizvadījis nopietnu cīņu – kamēr viņš bija ārpus ringa, es cīnījos pret labākajiem bokseriem manā divīzijā. Būs interesanti redzēt, ko viņš ir paveicis treniņos."

Bolotņiku arī nebiedē tālais ceļš uz nepazīstamu zemi: "Meksikāņu fani iemīlēs manu boksu – mans stils viņiem būs ideāls. Oleksandram būs smags vakars, un cīņas beigās 50 tūkstoši meksikāņu fanu kliegs manu vārdu. Esmu laimīgi precēts vīrs, taču manis dēļ lūzīs daudz meksikāņu dāmu sirdis – viņas mani iemīlēs tik ļoti, ka pēc cīņas visas metīs savus tālruņa numurus. Meksika vēl nebūs redzējusi tādu Lauvu kā es! Nevaru sagaidīt, kad varēšu cīnīties pret tik cienījamu bokseri, viņu uzveikt un tad doties pēc pasaules titula."

Izmantotie resursi:
https://proboxtv.com/news/exclusive...


, 2023-03-21 18:55, pirms gada
Ja pēdējā rindkopa ir Bolotņika vārdi, tad ļoti pašpārliecināts. Sāk piekopt to trash talk, kurā sola, ka visiem ies pāri. Jācer, nenāksies aplauzties.
, 2023-03-21 21:08, pirms gada
Piekrītu, pēdējās rindkopas teksts perfekts no cīņu sporta trash talk puses - gana asprātīgi un ar tādu pārliecīabs/bravūras miksiņu.
, 2023-03-21 21:14, pirms gada
Pēdējā rindkopā viss ir kā vajag.
Virsraksts gan tāds galīgi greizs un bāls. Ņemot vērā pretinieka svaru boksa pasaulē, virsraksts ir vispār ne pa tēmu, v obšem luņu centra stilā.
, 2023-04-20 13:49, pirms gada
Visu runā, kā jārunā šādā situācijā! Troksnis ir jātaisa - ir arī cerība, ka prasmju līmenis būs augstumos un to viņa sarežģīto uzvārdu( priekš ārzemniekiem) tiešām tad arī izrunās! Gaidam uzvaru!
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).