Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bijušais smagsvaru čempions Ruiss nākamo cīņu aizvadīs pret Spongu

Rolands Eliņš

Bijušais smagsvaru čempions Ruiss nākamo cīņu aizvadīs pret Spongu
Endijs Ruiss un Entonijs Džošua. Foto: AFP/Scanpix

Meksikas bokseris Endijs Ruiss, kurš pirms trim gadiem šokēja sporta pasauli ar uzvaru pār Entoniju Džošua, savu nākamo cīņu aizvadīs 16. jūlijā pret Taironu Spongu.

Endijs Ruiss (34-2) savu nākamo cīņu aizvadīs organizācijas "Triller" pārspārnē un darīs to 16. jūlijā Meksikā, cīnoties pret bijušo kikbokseri Taironu Spongu (14-0). Spongam iepriekš bija paredzēta cīņa pret Oleksandru Usiku, taču viņam tika konstatēts pozitīvs dopinga tests, kas šo cīņu izjauca, un Usikam tika atrasts cits pretinieks.

Ruisa un Sponga cīņa būs desmit raundu garumā, un Spongs pagaidām tikai divās savās cīņās ringā bijis ilgak par trešo raundu, pārsvarā ar nokautu uzvarot ātrāk.

Spongs pasaules smagsvaru rangā kotējas daudz zemāk nekā Ruiss, kurš šobrīd "BoxRec" portāla rangā ir atrodams sestajā vietā. Ruiss savā iepriekšējā cīņā pirms gada pieveica Krisu Areolu, kas viņam bija atgriešanās ringa pēc dueļiem pret Entoniju Džošua.

Ruiss pret Džošua prata uzvarēt pirmajā cīņā, iegūstot WBA, WBO un IBF pasaules čempiona jostas, taču Džošua bija revanša tiesības, un revanša cīņā Ruiss parādīja daudz sliktāku sniegumu, pārliecinoši zaudējot pēc punktiem. Ruiss pēc tam atzina, ka priekos par pirmo uzvaru otrajai cīņai vairs nebija sagatavojies ideāli.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/andy-ru...