Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Brieža cīņa pret Cešlaku plānota 24. septembrī Polijā

Brieža cīņa pret Cešlaku plānota 24. septembrī Polijā
Mairis Briedis un Kšištofs Glovackis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Latvijas bokserim Mairim Briedim IBF pasaules čempiona titula aizstāvēšana pret poli Mihalu Cešlaku paredzēta 24. septembrī, Polijas medijam "Przeglad Sportowy" norādīja Cešlaka menedžeris.

Mairis Briedis vakar savā "Instagram" profilā piedāvāja tiešraidi, kurā atbildēja uz līdzjutēju jautājumiem un pastāstīja par savu situāciju. Briedis norādīja, ka viņa promouteri turpina sarunas ar Polijas pusi, lai noorganizētu cīņu pret Mihalu Cešlaku, IBF titula obligāto pretendentu, un ka viņam, visticamāk, šī cīņa būs jāaizvada Polijā. Briedis kā iespējamo cīņas datumu nosauca septembra beigas vai oktobra sākumu.

Polijas medijā "Przeglad Sportowy" šodien publicēts materiāls, kurā Cešlaka menedžeris Zbigņevs Ratiņskis apliecināja, ka pārrunas patiešām joprojām turpinās un nav pabeigtas, taču tuvojas pozitīvam iznākumam.

"Pārrunas iet labā virzienā, lai gan nevaru noliegt, ka patiešām bijām rēķinājušies ar to, ka līgumu izdosies noslēgt agrāk," sacīja Ratiņskis. "Šobrīd pārrunu noslēgšanos aizkavē tas, ka mums vienoties par atsevišķām detaļām, taču par cīņas norises laiku – 24. septembri – mums pagaidām ir abpusēja skaidrība. Man izskatās, ka šīs cīņas norises nekādā veidā nav apdraudēta."

Brieža-Cešlaka cīņas norises vietai šobrīd tiekot izskatīti divi varianti. Viens variants ir "Ergo Arena" pie Polijas ziemeļu krasta, kur tā ir uz divu pilsētu – Sopotas un Gdaņskas – robežas. Otrs variants ir Glivice, neliela pilsēta pie Polijas dienvidu robežas, dažus kilometrus no Čehijas.

Ja nozīmētais datums nemainās, tas nozīmēs, ka Briedis aizvadīs cīņu gandrīz tieši pēc viena gada pārtraukuma. Viņa iepriekšējā cīņa bija 2020. gada 29. septembrī Supersērijas finālā pret Junjelu Dortikosu.

Izmantotie resursi:
https://www.przegladsportowy.pl/bok...


, 2021-08-14 14:46, pirms 3 gadiem
Ta beidzot arī sportacentrs kaut ko ir uzzinājis, pārējie jau nedēļas divas trīs apakaļ bija lietas kursā. Tā ir, ka nemāk uzvesties.
, 2021-08-14 14:59, pirms 3 gadiem
left_hook rakstīja: Ta beidzot arī sportacentrs kaut ko ir uzzinājis, pārējie jau nedēļas divas trīs apakaļ bija lietas kursā. Tā ir, ka nemāk uzvesties.
Nedirs sc parasti ātrāk par visiem uzraksta
, 2021-08-14 15:37, pirms 3 gadiem
Kims Čenuns rakstīja: Nedirs sc parasti ātrāk par visiem uzraksta
nUJA,RAKSTA TO KO NEZIN UN TĀ :d
, 2021-08-14 16:10, pirms 3 gadiem
Kims Čenuns rakstīja: Nedirs sc parasti ātrāk par visiem uzraksta
, 2021-08-14 17:18, pirms 3 gadiem
Mairim pārāk garas tās pauzes, kautkas nav tā kā vajadzētu būt
, 2021-08-14 18:00, pirms 3 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Mairim pārāk garas tās pauzes, kautkas nav tā kā vajadzētu būt
nav labs promouters, Briedim riktīgi paveicās ka parādījās supersērija kur viņš labi nopelnīja, savādāk vispār būtu čābīgi
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).