Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ortiss turpina uzvaru sēriju pusvidējā svara kategorijā

Ortiss turpina uzvaru sēriju pusvidējā svara kategorijā
Verdžils Ortiss. Foto: Sportingnews.com

Naktī uz svētdienu Teksasā 19 uzvaru karjerā ar nokautu izcīnīja Verdžils Ortiss, kurš devītajā raundā pārspēja Maiklu Makinsonu, kuram tas bija pirmais zaudējums karjerā.

Pusvidējā svara kategorijā boksā 19 uzvaru karjerā naktī uz svētdienu svinēja Verdžils Ortiss, kurš ar tehnisko nokautu pārspēja Maiklu Makinsonu (22-1). Šis tādējādi kļuva par pirmo pretinieka zaudējumu karjerā, kamēr Ortiss visas 19 cīņas noslēdzis priekšlaicīgi (19-0, 19 KO).

Šajā cīņā viss noslēdzās devītajā raundā. Jau astotajā Ortiss ar kreiso sitienu noguldīja Makinsonu, to pašu vēlreiz izdarot arī devītajā. Uz brīdi Makinsons centās atgriezties cīņā, taču viņa treneri ringā izmeta balto dvieli, kas nozīmēja cīņas beigas.

''Pirmajos septiņos raundos neko labu neizdarīju. Man nācās pielāgoties pretiniekam. Man bija jāklausās treneros jau no pirmā raunda. Kad sāku klausīties, tad arī cīņa ātri vien beidzās,'' pēc tās teica uzvarētājs Ortiss. Iegūt kādu no pusvidējā svara jostām Ortisam tuvākajā nākotnē var nebūt nemaz tik viegli.

Šajā svara kategorijā visas četras pieder Erolam Spensam un Terensam Kraufordam. Abi Teksasā bija ieradušies klātienē vērot šo cīņu, taču ir arī pārrunās par titulu apvienošanas cīņu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...


Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.