Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Neuzvarētais Vilcāns Belgradā aizvadīs titulcīņu par WBC starptautisko jostu

Neuzvarētais Vilcāns Belgradā aizvadīs titulcīņu par WBC starptautisko jostu
Niks Hannigs. Foto: imago images/Eibner/Scanpix

Latviešu pussmagā svara bokseris Ralfs Vilcāns (11-0, 5 KO) devies uz Serbijas galvaspilsētu Belgradu, kur 21. maijā izaicinās WBC starptautisko čempionu Niku Hannigu (9-0-1, 5 KO) no Vācijas, informē "LNK Boxing".

27 gadus vecais Vilcāns līdz šim uzvarējis visās 11 cīņās savā karjerā, piecās no tām esot pārāks ar nokautu. Visas vienpadsmit uzvaras Vilcāns gan ir svinējis Latvijā, un iepriekšējo cīņu viņš aizvadīja pagājušā gada augustā, pieveicot gruzīnu bokseri Levani Luhutašvili.

34 gadus vecais vācietis Hannigs vakanto WBC starptautisko titulu pussmagajā svarā ieguva 2019. gada februārī, kad ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu pārspēja kanādieti Raienu Fordu. Pēc tam Hannigs divreiz titulu aizstāvējis pret dienvidafrikāni Rīno Lībenbergu (neizšķirts un uzvara ar tiesnešu lēmumu), bet iepriekšējo cīņu aizvadīja pagājušā gada decembrī, ar tehnisko nokautu pieveicot kubieti Eriklesu Torresu. Arī Hannigs gandrīz visas cīņas ir aizvadījis dzimtenē.

Pašreizējais WBC pasaules čempions pussmagajā svarā ir krievu bokseris Arturs Beterbijevs, bet Hannigs WBC rangā ieņem desmito vietu. "BoxRec" rangā Hannigs ir 34. vietā, Vilcāns – 132., bet vadošais latviešu pussmagā svara bokseris Ričards Bolotņiks ir desmitais.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/lnkboxing/...


, 2021-05-08 19:40, pirms 3 gadiem
Blin nu kkads murgs ir sitais raksts, Vilcans cinisies par WBC jostu ar vācieti, bet pašreizejais wbc čsempions ir Beterbijevs. Ja p ēta ar lupu tad var ieraudzit starptautiskais wbc čempions un pasaules wbc čempions, kāda tad ir atšķirība, pcs, atvainojos protams ja aizskaru kada juutas
, 2021-05-20 11:29, pirms 3 gadiem
Un visas WBC jostas tak ir starptautiskas
Kautkāds dīvains virsraksts.

Viņi cīnīsies par interkontinentālo, nevis kaut kādu "starptautisko jostu"
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.