Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Vairāki MLB spēlētāji atsakās piedalīties 2020. gada sezonā

Vairāki MLB spēlētāji atsakās piedalīties 2020. gada sezonā
Aiens Desmonds
Foto: AP/Scanpix

Lai arī Augstāko beisbola līgu (MLB) vadība un spēlētāju arodbiedrība (MLBPA) ir vienojušās par 2020. gada sezonas norisi, vairāki beisbolisti, sakarā ar augstajiem veselības riskiem, ir paziņojuši, ka gaidāmajā sezonā nepiedalīsies.

Lai arī MLB un MLBPA sarunas par 2020. gada sezonas norisi, sākot no tās termiņiem, līdz spēlētāju atalgojumam, bija ilgas, iepriekšējā nedēļā abas puses vienojās par to, ka 2020. gadā augstākā līmeņa profesionālais beisbols būs. Tiesa, kā redzams pašlaik, nebūt ne visi spēlētāji ir priecīgi par šādu notikumu pavērsienu.

Kā viens no pēdējiem, kas ir atteicies no dalības 2020. gada sezonā ir Kolorado "Rockies" pārstāvis Aiens Desmonds, kurš savā Instagram profilā publicēja paziņojumu, kurā teikts, ka, lai arī sezona notiks, riski, kas to pavadīs vēl aizvien ir ļoti augsti, tāpēc viņš nevēlas tiem pakļaut ne sevi, ne savu ģimeni.

Jāatzīmē, ka, ja sezona notiktu pilnā apmērā, Desmonds 2020. gadā būtu ticis pie 15 miljoniem ASV dolāru, bet jaunajā, saīsinātajā, sezonas versijā viņam tāpat pienācās virs 5 miljoniem dolāru. Atgādināsim, ka ar Kolorado komandu viņš noslēdza piecu gadu līgumu par kopējo summu 70 miljoni ASV dolāru.

Universālais spēlētājs Desmonds, kurš MLB ir spēlējis kā ārējā aizsardzības laukumā, tā pirmajā bāzē un šortstopa pozīcijā, ir divkārtējs MLB "All-Star" mača dalībnieks, kā arī trīs reizes saņēmis "Silver Slugger" balvu kā

Bez Aiena Desmonda pie līdzīga slēdziena par savu iespējamo dalību gaidāmajā sezonā nonāca arī Arizonas "Diamondbacks" metējs Maikls Līčs, kā arī divi esošo čempionu, Vašingtonas "Nationals", pārstāvji – Raiens Zimermans un Džo Ross.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.