Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Šerzeram astotā 200 straikautu sezona, "Nationals" uzvara

Šerzeram astotā 200 straikautu sezona, "Nationals" uzvara
Makss Šerzers
Foto: USA Today/Scanpix

Makss Šerzers vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā starp viņa pārstāvēto Vašingtonas "Nationals" un Baltimoras "Orioles" komandām jau astoto sezonu pēc kārtas sasniedza 200 straikautu atzīmi, palīdzot vašingtoniešiem uzvarēt ar 8:4.

Vašingtonas "Nationals" aizvadītajā MLB maču kārtā tikās ar Baltimoras "Orioles". Abas šīs komandas sezonas uzdevumu ziņā jau labu laiku kā atrodas pretējās nometnēs, proti, ja ASV galvaspilsētas klubs aktīvi piedalās cīņā par "playoff" mačiem (Nacionālās līgas "wild card" ieskaitē ieņem pirmo vietu ar triju maču pārsvaru), tad Baltimoras vienībai sapnis par izslēgšanas mačiem ir izsapņots, jo pat teorētiski viņi tajos nevar iekļūt.

Lai vai kā, taču viegla spēle tāpat nebija gaidāma, jo baltimorieši, kā saka, "pelna nākošo līgumu", bet Vašingtona bez galvenā uzdevuma (izcīnīt uzvaru) risināja arī citus, piemēram, Maksa Šerzera sportiskās formas uzlabošanu, jo metējs tikai tagad pamazām uzņem sportisko formu pēc savainojuma.

Jāsaka, ka, vismaz pret vienu no MLB vājākajām komandām, Šerzers izskatījas pieklājīgi, jo, lai arī 4.1 ininga laikā pieļāva sešus atsitienus un zaudēja divus punktus, viņa kontā arī astoņi straikauti, kas metējam jau astoto sezonu pēc kārtas ir ļāvis sasniegt 200 uzvarēto dueļu atzīmi.

Pievēršoties mača galvenajiem notikumiem, "Nationals" jau pirmajā iningā guva piecus punktus, t.i., nodrošināja sev panākumu. Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Kurts Suzuki, kura kontā četri izsisti punkti.

Jāpiebilst, ka Baltimoras komanda šajā spēlē pamanījās ne tikai piedzīvot savu 89. neveiksmi sezonā, bet arī sarīkot skandālu starp spēlētājiem un treneriem uz rezervistu soliņa, kas gan nav pirmais šāda veida incidents "Orioles" rindās šajā sezonā.

MLB regulārā sezona, 28.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsBrewers1:4
YankeesMariners7:3
PiratesPhillies3:12
OriolesNationals4:8
BravesBlue Jays9:4
CubsMets10:7
IndiansTigers4:2
RedsMarlins5:0
TwinsWhite Sox8:2
RaysAstros5:8
AthleticsRoyals4:6
Red SoxRockies7:4
DodgersPadres6:4
RangersAngels3:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.