Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Betss gūst trīs "Home run", "Red Sox" pārspēj "Yankees"

Betss gūst trīs "Home run", "Red Sox" pārspēj "Yankees"
Mūkijs Betss
Foto: USA Today/Scanpix

Mūkijs Betss vakarnakt trīs reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma, tādējādi palīdzot savai Bostonas "Red Sox" komandai Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē ar 10:5 pārspēt Ņujorkas "Yankees".

Vakar jau ziņojām, ka pašlaik savu maču sēriju aizvada Ņujorkas "Yankees" un Bostonas "Red Sox" komandas. Vakardien arī ņujorkieši piedzīvoja lielāko sakāvi šī derbija vēsturē, atzīstot Bostonas pārākumu ar 3:19. Šis iznākums, iespējams, kādam lika domāt, ka jau otrajā spēlē "Yankees" veiksies labāk. Jāsaka uzreiz – tehniski veicās jau arī, taču pie uzvaras vienalga tika Bostonas "Red Sox".

Jau pirmajā iningā Mūkijs Betss un Džeidī Martinezs pa reizei uzdāvināja bumbiņu skatītājiem, panākot 3:0, bet līdz ceturtajam iningam Martinezam jau bija trīs izsisti punkti, bet Betsam četri punkti un trīs "Home run". Savukārt rezultāts uz tablo – 7:0 par labu Bostonai.

Mača turpinājumā Ņujorkas komanda gan saņēmās un mēģināja noorganizēt atspēlēšanos, taču spēles ievadā zaudētie punkti bija pārāk liels "bonuss" bostoniešiem un "Yankees" palika tukšā arī šoreiz.

Mūkijs Betss, kurš tika pie atsitiniem četros no pieciem izgājieniem, kā jau minēts iepriekš, izcēlās ar trim "Home run" un pieciem izsistiem punktiem. Džeidī Martineza kontā – trīs punkti.

Jāpiebilst, ka līdz ar šo spēli turpinās arī Ņujorkas "Yankees" metēju nedienas, jo Amerikas līgas līderiem no pēdējām četrām spēlēm, trijās ir sanācis zaudēt vairāk kā 10 punktus, bet kopumā šajā laika posmā ir zaudēti 48 punkti.

Citās spēlēs Daniels Mērfijs izcēlās ar sešiem izsistiem punktiem, palīdzot Kolorado "Rockies" komandai ar 12:2 sagraut Sinsinati "Reds". Savukārt Minesotas "Twins", spēlējot pret Čikāgas "White Sox" (6:2), uzstādīja jaunu MLB rekordu - komandai bija nepieciešami tikai 103 mači, lai gūtu 200 "Home run" sitienus. Iepriekšējais rekords, uzstādīts pirms 14 gadiem, piederēja Teksasas "Rangers" un bija 122 mači.

Visbeidzot, Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā ir notikusi līderu maiņa, jo Čikāgas "Cubs", spēlējot pret savas divīzijas komandu Milvokī "Brewers", piedzīvoja zaudējumu ar 2:3, bet Sentluisas "Cardinals" ar 5:3 pārspēja vienu no labākajām Amerikas līgas komandām Hjūstonas "Astros". Tas Misūri štata vienībai ļāva apsteigt Ilinoisas komandu "Cubs", bet Viskonsinā bāzētā "Brewers" nu no līderiem atpaliek tikai divas uzvaras.

MLB regulārā sezona, 26.07.

ViesiMājniekiRezultāts
AstrosCardinals3:5
RockiesReds12:2
DodgersNationals4:2
BravesPhillies9:2
RaysBlue Jays3:1
YankeesRed Sox5:10
PiratesMets3:6
DiamondbacksMarlins2:3
CubsBrewers2:3
TwinsWhite Sox6:2
IndinasRoyals8:3
OriolesAngels9:3
RangersAstros5:2
GiantsPadres2:1
TigersMariners2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.