Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"White Sox" veic piecus "Home run" un revanšējas "Twins"

"White Sox" veic piecus "Home run" un revanšējas "Twins"
Foto: AP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārā čempionāta mačā Čikāgas "White Sox" komanda kopā guva piecus "Home run" sitienus, divi no kuriem Lerija Garsijas kontā, un revanšējās Minesotas "Twins", uzvarot ar 10:3.

Čikāgas "White Sox" sezonu sāka savā laukumā ar maču sēriju pret Minesotas "Twins" un pirmajā spēlē viņi bija spiesti atzīt minesotiešu pārākumu ar 5:10, taču otrajā mačā komandas bija mainītās lomās.

Lai arī trešajā iningā Joans Monkada izvirzīja čikāgiešus vadībā, īstais izrāviens sanāca piektajā iningā, kad "White Sox" spēlētāji, Lerijs Garsija, Edvins Enkarnasions un Elojs Himenezs, raidīja bumbiņu ārpus laukuma un no 1:0 panāca 5:0.

"Twins" atbilde gan nebija ilgi jāgaida, jo jau sestajā iningā veterāns Nelsons Kruzs parādīja, ka arī 2020. gadā viņa vēzieni ir bīstami – "Home run" un rezultāta starpība samazināta līdz diviem punktiem.

Tiesa, tajā pašā sestajā spēles cēlienā Džeimss Makans arī bumbiņu izraidīja no laukuma, vienu punktu atgūstot. Savukārt iningu vēlāk ķērājs izsita vēl vienu punktu, bet Lerijs Garsija noformēja mača beigu rezultātu, izsitot trīs punktu "Home run".

Citā spēlē Sentluisas "Cardinals" ar 9:1 pārspēja lietuvieša Dovida Neverauska pārstāvēto Pitsburgas "Pirates". Tas pitsburgiešiem bija otrais zaudējums, jo sezonas atklāšanas cīņā "Cardinals" bija labāki ar 5:4. Pats Neverauss, kurš spēlē rezerves metēja pozīcijā, ne pirmajā, ne otrajā mačā laukumā nedevās.

MLB, 2020. gada regulārā sezona

ViesiMājniekiRezultāts
PiratesCardinals1:9
TwinsWhite Sox3:10
BrewersCubs8:3
OriolesRed Sox7:2
Blue JaysRays1:4
MarlinsPhillies1:7
RockiesRangers3:2
MarinersAstros2:7
GiantsDodgers5:4
BravesMets5:3
AngelsAthletics4:1
TigersReds6:4
RoyalsIndians3:2
YankeesNationals2:9
DiamondbacksPadres1:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


, 2020-07-26 12:08, pirms 4 gadiem
Cik tad īsti, piecus vai sešus?
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.