Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Dejongam trīs "Home Run", "Cardinals" turpina uzvarēt

Dejongam trīs "Home Run", "Cardinals" turpina uzvarēt
Pols Dejongs
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Sentluisas "Cardinals" spēlētājs Pols Dejongs aizvadīja, iespējams, savu labāko spēli karjerā, ar trim "Home run" palīdzot savai komandai pārspēt Pitsburgas "Pirates" -14:8.

Lai arī 25 gadus vecais Pols Dejongs sevi Augstākajās beisbola līgās jau bija pierādījis un arī iepriekšējās divās sezonās viņam netrūka lielisku spēļu, šīsnakts mačs pret Pitsburgas "Pirates" noteikti kļūs par vienu no viņa karjeras spožākajiem ierakstiem – uz atsišanu šortstops devās četras reizes un visās četrās tika arī pie sitiena, trīs reizes raidot bumbiņu ārpus laukuma un kopumā izsitot piecus punktus. Jāpiebilst, ka trīs "Home run" vienā spēlē ir Dejonga karjeras labākais sasniegums.

Pievēršoties pašai spēlei, jāsaka, ka jau no pirmajiem iningiem komandas sarīkoja pamatīgu "uguņošanu", tiesa, ja Pitsburga guva pa diviem punktiem katrā no diviem pirmajiem iningiem, tad Sentluisa rezultatīva bija vien otrajā spēles cēlienā, taču šajā reizē viņi izcēlās ar deviņiem punktiem uzreiz.

Jāsaka, ka kopumā šī spēle tika aizvadīta pēc "Cardinals" komandas atsitēju diktāta, jo bez Dejonga labu sniegumu nodemonstrēja arī Pols Goldšmits, kuram šoreiz divi izsisti punkti, taču jau trešais "Home run" pēc kārtas. Tāpat divi punkti Endrjū Knaizera kontā.

No metēju kalniņa pie uzvaras tika Adams Vainraits, taču viņa sniegums šoreiz bija, kā saka, tieši tik labs, lai izcīnītu uzvaru. Pieci iningi, pieci atsitieni, četri zaudēti punkti un pieci straikauti.

Jāpiebilst, ka pašlaik Sentluisas "Cardinals" ir ne tikai viena no "karstākajām" komandām visā MLB, jo ir izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas, bet arī kopumā demonstrē ļoti pārliecinošu sniegumu, jo no pēdējiem 13 mačiem desmit cīņās ir svinējusi panākumu. Tas viņiem ļauj turpināt cīņu par Nacionālās līgas Centrālās divīzijas līderpozīcijām.

Šodien komandas saglabāja "status quo", proti, arī Čikāgas "Cubs" un Milvokī "Brewers" tika pie panākumiem.

Čikāga komanda ar 4:1 pārspēja Sanfrancisko "Giants". Tiesa, viss kas notika ap šo spēli "Cubs" vienībai gan bija diezgan dīvains – pirms mača "no trases noņēma" sākumsastāva metēju Džonu Lesteru un uz zemākajām līgām nosūtīja Adisonu Raselu, bet jau spēles laikā savainojumu guva Kriss Braients, bet no spēles laukuma izraidīts tika Havjers Bajezs. Protams, ka čikāgiešiem, kuriem pēdējā laikā diez ko labi neiet, jebkurā gadījumā bija jācenšas uzvarēt un Džona Meduksa komanda to arī izdarīja.

Savukārt Milvokī "Brewers", aizvadot vāju mača ievadu pret Sinsinati "Reds", beigu beigās, tomēr, prata lauzt spēles gaitu un uzvarēja ar 5:4.

Pēc šīs nakts spēlēm divīzijas vadībā vēl aizvien ir Čikāgas "Cubs" komanda, aiz viņiem, atpaliekot par 0.5 uzvaru tiesu, ir Sentluisas "Cardinals", bet Milvokī "Brewers" no līderiem šķir divi panākumi.

MLB regulārā sezona, 24.07.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates14:8
Red SoxRays2:3
RockiesNationals2:3
PhilliesTigers4:0
RedsBrewers4:5
AthleticsAstros2:4
OriolesDiamondbacks2:5
RangersMariners3:5
CubsGiants4:1
RockiesNationals0:2
IndiansBlue Jays4:0
PadresMets7:2
RoyalsBraves2:0
YankeesTwins10:7
MarlinsWhite Sox2:0
AngelsDodgers3:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.