Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Atsākas MLB mači, čempioniem – smags zaudējums

Atsākas MLB mači, čempioniem – smags zaudējums
Braiss Hārpers
Foto: USA Today/Scanpix

Esošie Augstāko beisbola līgu (MLB) čempioni Vašingtonas "Nationals" savu gatavošanos 2020. gada sezonai ir atsākuši ar smagu zaudējumu, ar 2:7 piekāpjoties Filadelfijas "Phillies".

Augstāko beisbola līgu komandas vakarnakt atsāka savu gatavošanos 2020. gada sezonai, proti, aizvadīja pirmās pārbaudes spēles pirms nākošnedēļ ieplānotā saīsinātās sezonas starta. Atgādināsim, ka beisbolisti jau bija gatavi sākt sezonu marta izskaņā, taču koronvīrusa pandēmijas dēļ MLB sezona tika atcelta uz nenoteiktu laiku un tikai pēc tam kā spēlētāji ieņēma ļoti aktīvu un agresīvu pozīciju jautājumā par tās norisi, tika nolemts 162 maču vietā aizvadīt 60 un sezonu izspēlēt.

Pirmajā pārbaudes maču dienā tika izspēlētas trīs cīņas. Vienā no tām Vašingtonas "Nationals", kas ir pašreizējie MLB čempioni, tikās ar Filadelfijas "Phillies". Jāsaka gan, ka abas komandas spēlēja visnotaļ "pavasarīgu" beisbolu, taču "Phillies" ļoti labi iesāka spēli, pirmajos divos iningos gūstot septiņus punktus, trīs no kuriem ar "Home run" izsita bijušais vašingtonietis Braiss Hārpers. Pēc šāda nokdauna "Nationals" nespēja piecelties un savus prestiža punktus guva vien cīņas otrajā pusē.

Tāpat savstarpējo maču aizvadīja abas Ņujorkas vienības – "Yankees" un "Mets". Jāsaka, ka arī šajā cīņā viena komanda saņēma "pērienu" un šoreiz tie bija "Mets" (3:9). Tiesa, šajā cīņā viss bija citādāk, jo lielāko mača daļu komandas cīnījās punkts punktā, bet "Yankees" savu lielo pārsvaru ieguva vien devītajā iningā, kurā izsita piecus punktus.

Visbeidzot Klīvlendas "Indians" ar 5:3 pārspēja Pitsburgas "Pirates". Pitsburgiešu rindās 0.2 iningus aizvadīja arī lietuvietis Dovids Neverausks, nākot laukumā astotajā iningā, pēc tam kā Kails Kriks, kurš iningu uzsāka, bija zaudējis četrus punktus. Neverausks pieļāva vienu atsitienu, veica vienu straikautu un punktus nezaudēja.

MLB, pirmssezonas spēles, 18.07.

ViesiMājniekiRezultāts
PhilliesNationals7:2
YankeesMets9:3
IndiansPirates5:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.