Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Braves" izvirzās vadībā, "Red Sox" izlīdzina sēriju

"Braves" izvirzās vadībā, "Red Sox" izlīdzina sēriju
Rafaels Dīverss, Foto:AP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas mačos šodien Atlantas "Braves" ar 3:2 pārspēja Losandželosas "Dodgers", sākot sēriju ar uzvaru, bet Bostonas "Red Sox" izlīdzināja rezultātu sērijā, ar 9:5 tiekot galā ar Hjūstonas "Astros".

Zaudējuši pirmajā spēlē ar 4:5, Bostonas "Red Sox" Amerikas līgas čempionu noskaidrošanas sērijas otro maču gan sāka vareni, jo pirmajā iningā Džeidī Martinezs, bet otrajā arī Rafaels Dīverss raidīja bumbiņas ārpus laukuma pie pilnām bāzēm, kas nozīmēja, ka ir gūti "Grand slam" sitieni, bet rezultāts pēc diviem iningiem bija jau 8:0.

Ceturtajā iningā Enrike Hernandezs ar vēl vienu "Home run" sitienu palielināja rezultāta starpību līdz deviņiem punktiem, bet mača atlikušajā daļā, lai arī kā laukuma saimnieki centās, taču sadeldēt rezultāta starpību nespēja.

Savukārt Nacionālās līgas finālā tikās Atlantas "Braves" un Losandželosas "Dodgers" komandas. Šajā cīņā gan intriga saglabājās līdz pašām mača beigām, jo spēles galvenais varonis Ostins Railijs, kurš pirms tam jau izlīdzināja rezultātu, izšķirošo sitienu veica devītajā iningā, kas ļāva Ozijam Albīsam sasniegt mājas bāzi un noslēgt maču ar 3:2.

Jāsaka gan, ka Losandželosas komanda, kas ir esošie čempioni un iepriekšējā izslēgšanas maču kārtā pieveica šī gada regulārās sezonas labāko komandu, Sanfrancisko "Giants", šajā spēlē arī neizmantoja savas iespējas, kā arī kopumā aizvadīja diezgan viduvēju maču.

Jau šonakt Losandželosas un Atlantas komandas aizvadīs savas sērijas otro cīņu, bet Amerikas līgas finālā šodien būs pārtraukums, jo komandas no Hjūstonas pārcelsies uz Bostonas "Zaļo monstru", jeb "Fenway Park".

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.