Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Dodgers" un "Braves" izlīdzina rezultātus MLB "playoff" sērijās

"Dodgers" un "Braves" izlīdzina rezultātus MLB "playoff" sērijās
Makss Fraids, Foto:USA Today/Scanpix

Losandželosas "Dodgers" un Atlantas "Braves" šonakt tika pie savām pirmajām uzvarām Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas maču turnīra otrajā kārtā, tādējādi arī izlīdzinot rezultātu savās sērijās.

Atlantas "Braves" sērijas otrajā spēlē pret Milvokī "Brewers", pateicoties lieliskajai spēlei no metēju kalniņa, izcīnīja uzvaru ar 3:0. Šādā spēlē, kurā komanda nav zaudējusi nevienu punktu, protams, lielākā uzmanība ir jāvērš metēju virzienā un Makss Fraids tiešām bija lielisks, jo sešu iningu laikā izcēlās ar deviņiem straikautiem un, lai arī pieļāva trīs atsitienus, bez cīņas uz pirmo bāzi nepalaida nevienu.

Uzbrukumā spīdēja Fredijs Frīmens, kurš trešajā spēles cēlienā vispirms pats izsita pirmo spēles punktu, bet pēc tam arī pats, pēc Ozija Albīsa sitiena, sasniedza mājas bāzi. Punktu spēlei pielika trešās bāzes spēlētāja Ostina Railija "Home run".

Rezultātu izlīdzināt izdevās arī Losandželosas "Dodgers", kuri aizvada sēriju pret Sanfrancisko "Giants". Pēc 0:4 pirmajā spēlē esošie Pasaules sērijas ieguvēji uzvarēja ar 9:2.

Šajā spēlē "Dodgers" panākumu atslēga nebija vis kāda individuāla spēlētāja rokās, bet gan komandas darbā. Metējs Hulio Uriass piecu iningu laikā zaudēja tikai vienu punktu, taču pats arī otrajā iningā punktu izsita, bet Koudijs Belindžers un Eidžejs Puloks izcēlās ar divu punktu dubultsitieniem, kas rezultātu sestajā iningā no 2:1 pārvērt par 6:1.

Līdz ar to, trijās no četrām MLB izslēgšanas maču sērijām rezultāts ir neizšķirts un tikai Hjūstonas "Astros" sērijā pret Čikāgas "White Sox" ir vadībā ar 2-0. Atgādināsim, ka MLB Divīziju kārta notiek līdz vienas komandas trim uzvarām.

MLB izslēgšanas spēles, 2021. gada sezona

Komanda1.2.3.4.5.
Astros69
White Sox14
Komanda1.2.3.4.5.
Rays56
Red Sox014
Komanda1.2.3.4.5.
Brewers20
Braves13
Komanda1.2.3.4.5.
Giants42
Dodgers09

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.