Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Kols 29. dzimšanas dienu nosvin ar 15 straikautiem

Kols 29. dzimšanas dienu nosvin ar 15 straikautiem
Gerits Kols
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Hjūstonas "Astros" metējs Garets Kols vakardien svinēja savu 29. dzimšanas dienu, pats sev sagādājot dāvanu – 15 straikautus ar 21:1 uzvarētā mačā pret Sietlas "Mariners".

Lai arī vakardien Hjūstonas "Astros" spēlētājam Geritam Kolam vakardien apritēji 29 gadi, tiesa, tas nebija iemesls, lai darbā paņemtu brīvdienu, jo tieši vakardien bija ieplānota viņa kārta doties laukumā, stājoties pretim Sietlas "Mariners" atsitējiem.

Uz šo brīdi Gerits Kols ir MLB līderis veikto straikautu ziņā, jo 281 reizi viņš ir uzvarējis duelī ar atsitējiem, tāpat viņš ieņem otro vietu Amerikas līgā pēc vidēji mačā pieļautajiem skrējieniem, 2.73, priekšā palaižot vien komandas biedru Džastinu Verlanderu (2.52). Interesanti, ka ar šo spēli Kols, kurš nu ir uzvarējis 12 spēlēs pēc kārtas, ir arī kļuvis par otro metēju MLB vēsturē, kurš trijās spēlēs pēc kārtas ir guvis vismaz 14 straikautus. Pirmais bija Pedro Martinezs.

Jāsaka, ka Hjūstonas "dūzis" savu dzimšanas dienu nosvinēja ļoti pārliecinoši, jo astoņu iningu laikā 15 pretiniekus aizsūtīja atpakaļ uz rezervistu soliņu un kopumā pieļāva tikai vienu atsitienu, kas palīdzēja "Astros" vienībai tikt pie graujoša panākuma ar 21:1.

Par spēles rezultatīvāko beisbolistu kļuva Džordans Alvarezs, kurš bumbiņu atsita četros no sešiem izgājieniem laukumā un izsita sešus punktus, pašam no tiem gūstot tikai vienu. Ar četriem punktiem izcēlās Džordžs Springers, kuram arī viens "Home run". Interesant, ka, neskatoties uz lielo rezultātu, ārpus laukuma Hjūstonas komanda bumbiņu raidīja vien divreiz.

Jāatzīmē, ka šis panākums ļauj Hjūstonas komandai būt dalītās MBL līderpozīcijās, jo pašlaik viņu kontā ir 94 uzvaras un 50 zaudējumu, tieši tik pat cik Ņujorkas "Yankees".

MLB regulārā sezona, 08.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates2:0
RangersOrioles10:4
PhilliesMets10:7
Blue JaysRays3:8
DiamondbacksReds3:4
RoyalsMarlins0:9
NationalsBraves9:4
AngelsWhite Sox1:5
Cubsbrewers5:8
MarinersAstros1:21
IndiansTwins5:2
TigersAthletics1:3
RockiesPadres1:2
GiantsDodgers0:5
YankeesRed Sox10:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


, 2019-09-09 19:32, pirms 5 gadiem
izcili, īpaši šajā laikā, kad kolēģi pārsit daudzus HR rekordus ..
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.