Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Astros" un "Yankees" sāk ar uzvarām, Nacionālās līgas sērijās - neizšķirti

"Astros" un "Yankees" sāk ar uzvarām, Nacionālās līgas sērijās - neizšķirti
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlētas Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas maču spēles, kurās pie panākumiem tika Ņujorkas "Yankees" un Hjūstonas "Astros" vienības, kamēr Nacionālās līgas dueļos ir fiksēti neizšķirti.

Aizvadītajā naktī MLB izslēgšanas spēļu turnīrā iesaistījās Amerikas līgas komandas. Ņujorkas "Yankees" tikās ar Minesotas "Twins". Jāsaka, ka kopumā spēle ritēji visnotaļ līdzīgi, taču sestajā un septītajā iningos Dīdžejs Lemejū izsita četrus punktus, trīs no kuriem – ar "Home run", kas arī nosvēra mača svaru kausus par labu Ņujorkas vienībai (10:4).

Otrajā Amerikas līgas cīņā Hjūstonas "Astros" uzņēma Tampabejas "Rays", kuri jau paspēja "iesildīties" ar "Wild Card" maču. Šajā spēlē gan viņiem nebija iespējas "ieskrieties", jo Džastins Verlanders septiņu iningu laikā pieļāva tikai vienu atistienu un trīs brīvgājienus, taču guva astoņus straikautus. Tas arī bija galvenais arguments kāpēc "Astros" spēja izcīnīt uzvaru ar 6:2, turklāt, "Rays" savus vienīgos punktus guva brīdī, kad Verlanders jau tika nomainīts, astotajā iningā.

Tikmēr Atlantas "Braves" ar 3:0 pārspēja Sentluisas "Cardinals", tādējādi izlīdzinot rezultātu vienā no Nacionālās līgas izslēgšanas maču sērijām. Protams, ja pretinieki paliek "uz nullītes", tad liels nopelns tajā ir metējam, tāpēc Maiks Foltinevičs, kurš septiņu iningu laikā ļāva izdarīt tikai trīs atsitienus, bet septiņus pretiniekus aizsūtīja atpakaļ uz rezervistu soliņa, bija šī mača galvenais varonis.

Visbeidzot, Losandželosas "Dodgers", kas šogad bija pirmā komanda, kas kvalificējās izslēgšanas mačiem, piekāpās Vašintonas "Nationals" vienībai, kura gan šajā cīņā gāja uz visu banku, tā kā mača pirmos sešus iningus aizvadīja Stīvens Strasbūrs, bet kā viens no uz maiņu nākošajiem metējiem bija Makss Šerzers. Savukārt Kleitons Keršovs, "Dodgers" metējs, aizvadīja diezgan viduvēju spēli – seši iningi, seši atsitieni, viens brīvgājiens un trīs zaudēti punkti.

2019. gada MLB izslēgšanas spēles

Komandas1234567
Braves63
Cardinals70
Komandas1234567
Dodgers62
Nationals04
Komandas1234567
Yankees10
Twins4
Komandas1234567
Astros6
Rays2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.