Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Toresam "Grand Slam", "Yankees" pārspēj "Red Sox"

Toresam "Grand Slam", "Yankees" pārspēj "Red Sox"
Gleibers Toress
Foto: AFP/Scanpix

Gleibers Toress jau pirmajā iningā spēja gūt četru punktu "Home run" tādējādi palīdzot savai Ņujorkas "Yankees" komandai Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē ar 4:2 pārspēt principiālos pretiniekus, Bostonas "Red Sox".

Lai arī iepriekšējā abu komandu maču sērijā Bostona svinēja pārliecinošu uzvaru, uz šo maču komanda ieradās ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Spēles sākums gan bostoniešiem varēja raisīt optimismu, jo divus punktus izsita Džeidī Martinezs, kas iezīmēja kārtējo Džeimsa Pakstona neveiksmīgo mača sākumu, tiesa, laukuma spēlētāji izdarīja visu, lai metējs nomierinātos.

Tajā pašā pirmajā iningā venecuēlietis Gleibers Toress, kurš "Yankees" atsitēju rotācijā ir piektais spēlētājs, veica "Grand Slam" sitienu, t.i., "Home run" pie pilnām bāzēm, tādējādi gūstot maksimālo punktu skaitu, četrus.

Interesanti, ka, lai arī visi šie notikumi risinājās mača pirmajā iningā un abas komandas vēl varēja mainīt mača rezultātu, tas nenotika un spēle tā arī beidzās – 4:2 par labu Ņujorkai. Interesanti, ka šī "Yankees" vienībai bija jau 35. uzvara pēc atspēlēšanās un tāpat viņi ir vienīgā MLB komanda, kurai ir pozitīva uzvaru un zaudējumu bilance tajos mačos, kuros pretinieki ir guvuši punktus pirmie (23-21).

Bostonai savukārt šis bija piektais zaudējums pēc kārtas un šobrīd no savas divīzijas (Amerikas līgas Austrumu divīzijas) līderiem, "Yankees" komandas, viņi atpaliek jau par 11.5 panākumiem. Savukārt "Wild card" ieskaitē, t.i., ieskaitē kurā piedalās visas komandas, kas nav divīziju līderi, cīnoties par divām provizoriskajām "playoff" pozīcijām, "Red Sox" ieņem ceturto vietu, no kārotās otrās pozīcijas atpaliekot par četrām uzvarām.

Savukārt Pitsburgas "Pirates", pateicoties Stārlinga Martē trīs punktu "Home run" sitieniam uzvarēja mačā pret Ņujorkas "Mets" tādējādi apturot viņu septiņas uzvaras ilgušo sēriju.

Visbeidzot, Jasīls Puigs, kurš nesen bija uzmanības centrā, iesaistoties Pitsburgas un Sinsinati komandu kautiņā pēc kura tika aizmainīts uz Klīvlendas "Indians", savas jaunās komandas rindās jau ir paspējis gūt divus pirmos punktus. Tas "Indians" vienībai arī palīdzēja pārspēt Losandželosas "Angels" ar 7:3.

MLB regulārā sezona, 02.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersCubs2:6
Red SoxYankees2:4
White SoxPhillies4:3
MetsPirates4:8
Blue JaysOrioles5:2
Angelsindians3:7
RedsBraves5:2
TigersRangers4:5
MarinersAstros2:10
RoyalsTwins9:11
GiantsRockies4:5
NationalsDiamondbacks3:0
PadresDodgers5:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.