Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Cardinals" ar 8:0 sagrauj "Cubs" un izvirzās divīzijas līderpozīcijās

"Cardinals" ar 8:0 sagrauj "Cubs" un izvirzās divīzijas līderpozīcijās
Foto: USA Today/Scanpix

Bezkompromisa cīņa turpinās Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā, kur Sentluisas "Cardinals" un Čikāgas "Cubs" tiešā cīņā mēģina noskaidrot divīzijas līderus.

Iepriekš jau vairākkārt ziņojām, ka Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā, kā jau ierasts, ir vērojama vissīvākā konkurence par pirmo vietu un provizorisko vietu "playoff" turnīrā. Šajās dienās arī notika divu labāko divīzijas komandu maču sērija un tajā Sentluisas "Cardinals" izcīnīja divas uzvaras trijos mačos.

Pēdējais no panākumiem tika izcīnīts ar graujošu rezultātu, 8:0, pateicoties Veida Flahertija deviņiem straikautiem septiņu iningu laikā, kā arī Meta Vītersa trīs punktu "Home run" sitienam. Šī uzvara ļāva "Cardinals" atgūt pirms dienas zaudētās divīzijas līderpozīcijas.

Čikāgas komandai, kuras metējs Džons Lesters piedzīvoja savu septīto zaudējumu, šis bija ceturtais zaudējums sešās spēlēs un 11 neveiksme pēdējos 16 izbraukuma mačos.

Tāpat jāpiebilst, ka pārliecinošu uzvaru svinēja arī Losandželosas "Dodgers", kas ar 8:2 pārspēja Sandjego "Padres". Šajā spēlē pie deviņiem straikautiem tika Kleitons Keršovs, bet debitants Vils Smits izsita savā karjerā pirmo "Grand Slam".

Savukārt Toronto "Blue Jays" uzvaru izcīnīja ar deviņu punktu starpību, pārspējot Baltimoras "Orioles" ar 11:2. Šajā spēlē divreiz tribīnēs bumbiņu raidīja Vladimirs Guerero jaunākais.

MLB regulārā sezona, 01.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CubsCardinals0:8
TwinsMarlins4:5
GiantsPhillies2:10
MetsWhite Sox4:0
BrewersAthletics3:5
Blue JaysOrioles11:2
AstrosIndians7:1
RaysRed Sox9:4
RedsBraves1:4
PadresDodgers2:8

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.