Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Foto: Bauda slēpot Mežaparkā

Foto no slēpošanas centra "Ziemas parks" Mežaparkā, kur Sportland projekta "Bauda slēpot Mežaparkā" ietvaros iespējama veselīga, aktīva atpūta mežā, neizbraucot no Rīgas, arī ģimenes lokā. Inventāru iespējams iznomāt uz vietas, trase sagatavota lieliski un ar padomu palīdz olimpietis, K. Lībietis. Individuālie treniņi pēc vienošanās, zvanot pa tālr. 26152152, savukārt bezmaksas grupu treniņi notiek ceturtdienās no pl.18.00-20.00
Turpat iespējams izmēģināt FISCHER slēpju testu, slidu un slēpju servisu. „Ziemas parks” piedāvā distanču slēpošanas trases 1,1km un 2,1km garumā, kā arī slidotavu un kameru šļūkšanai paredzētās trases.


Igaunijas labākie  slēpošanas sprinteri Timo Simonlatser un Kein Einaste

"Sportland" Slēpošanas svētkos Mežaparkā startēs Igaunijas izlases slēpotāji

Dalību „Sportland” Slēpošanas svētkos, kas jau šo sestdien 12. februārī notiks Mežaparkā, apstiprinājuši spēcīgie Igaunijas izlases slēpotāji Timo Simonlatser un Kein Einaste, kuri ar labiem rezultātiem regulāri startē Pasaules Kausa posmos. Viņiem konkurenci sastādīs pašmāju slēpotāji Juris Damškalns un Gints Rozenbergs.
1

"Sportland" slēpošanas svētkos sola aizraujošas trases un vērtīgu balvu fondu!

"Sportland” Slēpošanas svētkiem, kas notiks jau šo sestdien 12. februārī Mežaparkā, šobrīd aktīvi tiek gatavotas trases Tautas un Bērnu slēpojumam, kā arī Sprinta distancei. Sacensību uzvarētājiem tiks nodrošināts arī vērtīgs balvu fonds no Slēpošanas svētku sadarbības partneriem Fischer, Red Bull, Sportland un Ziemas Parks.
1

Vēl tikai dažas dienas līdz Sportland slēpošanas svētku startam Mežaparkā!

Turpinot veiksmīgās projekta „Bauda slēpot Mežaparkā” tradīcijas un aicinot baudīt vēl pēdējos ziemas mirkļus, jau 12. februārī Mežaparkā notiks sacensības distanču slēpošanā – Sportland slēpošanas svētki, kurus organizē SIA Sportland sadarbībā ar atpūtas kompleksu „Ziemas Parks” un SIA „Rīgas meži”.