Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''

Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''
Bredlijs Bīls. Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola superzvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'' šodien aizvadīja pārbaudes maču Japānā, spēlējot pret pašreizējo NBA čempioni Goldensteitas ''Warriors''. Pēc spēles Vašingtonas komandas līderis Bredlījs Bīls slavēja latvieti, sakot, ka Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu viņš ir spēlējis.

''Bija laba spēle. Domāju, ka parādījām vairākas labas lietas, taču, protams, jāturpina strādāt. Ir patīkami spēlēt kopā ar Porziņģi. Joprojām cenšos saprast, kādās pozīcijās viņam labāk patīk saņemt bumbu. Patika tas, ko šodien redzēju no jaunajiem puišiem, ar kuriem iepriekš nebiju spēlējis,'' izteicās ''Wizards'' līderis Bredlijs Bīls.

''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis. Viņš ir ļoti garš, meistarīgs, nepiekāpīgs un apveltīts ar labu metienu. Viņš ir arī ļoti nesavtīgs. Pretiniekiem būs grūti mūs apturēt,'' turpināja uzbrūkošais aizsargs.


, 2022-09-30 20:49, pirms gada
Nenoniecinot, protams, KP, varu teikt, ka, ja Beal būtu spēlējis ar mani, viņš teiktu to pašu... amerikānis... Saprotiet mani pareizi .
, 2022-09-30 21:02, pirms gada
Kas vispār viņiem no garajiem ir bijis sakarīgs.Vienīgie kuri nāk prātā ir Gortats un Nene. Tagad KP un Gafords
, 2022-09-30 21:49, pirms gada
Pirms gandrīz nedēļas raksta virsraksts: "Bīls: ''Porziņģis, iespējams, ir labākais garais spēlētājs, ar kuru kopā būšu spēlējis''", šajā rakstā "Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''". Tagad katru nedēļu vismaz vienu rakstu liks, kurā Bīls atkārtos gandrīz vienu un to pašu?
, 2022-09-30 22:06, pirms gada
blah rakstīja: Pirms gandrīz nedēļas raksta virsraksts: "Bīls: ''Porziņģis, iespējams, ir labākais garais spēlētājs, ar kuru kopā būšu spēlējis''", šajā rakstā "Bīls: ''Porziņģis ir talantīgākais garais spēlētājs, ar kādu esmu spēlējis''". Tagad katru nedēļu vismaz vienu rakstu liks, kurā Bīls atkārtos gandrīz vienu un to pašu?

Bīls tomēr vēlas LV pasi un aizbraukt uz PK!
, 2022-10-01 07:58, pirms gada
Luka Magic rakstīja: Bīls tomēr vēlas LV pasi un aizbraukt uz PK!
Labs joks
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
22

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

"Celtics" izlaiž 30 punktu pārsvaru Atlantā, Bertānam trīs punkti Klīvlendā

Neveiksmīga bijusi aizvadītā nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) latviešu pārstāvētajām komandām. Līgas līdervienība Bostonas "Celtics" ar Kristapu Porziņģi ierindā izlaida 30 punktu pārsvaru un piekāpās Atlantas "Hawks" (118:120), savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Dāvis Bertāns un Šārlotas "Hornets" – ar 92:115 atzīts Klīvlendas "Cavaliers" pārākums.
Dāvis Bertāns. Foto: EPA/Scanpix
9

Bertānam divi tālmetieni pēdējā ceturtdaļā, "Hornets" bezcerīgs zaudējums Atlantā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) neveiksmi izbraukumā piedzīvoja Šarlotes "Hornets", kas ar 91:132 atzina Atlantas "Hawks" pārākumu. Dāvis Bertāns realizēja divus tālmetienus un guva sešus punktus. Savukārt Kristaps Porziņģis nespēlēja Bostonas "Celtics" uzvarā.