Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Kārlails par Porziņģa savainojumu: "Ceram, ka tas nav nopietns"

Kārlails par Porziņģa savainojumu: "Ceram, ka tas nav nopietns"
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" aizvadītajā naktī ar 115:105 pārspēja vienu no Austrumu konferences sliktākajām komandām Detroitas "Pistons". Pēc trīs spēļu izlaišanas laukumā atgriezās Kristaps Porziņģis, bet viņam spēle ceļgala savainojuma dēļ beidzās priekšlaicīgi. "Mavericks" bija jāiztiek arī Lukas Dončiča. Pēc spēles komentārus sniedza komandas galvenais treneris Riks Kārlails un rezultatīvākais spēlētājs Tims Hārdavejs.

Karjeras rekordu gūtajos punktos, iemetot "Pistons" grozā 42 punktus, sasniedza Tims Hārdavejs. "Viņš [Hārdavejs] neļāva mūsu komandai zaudēt," teica Kārlails. "Viņš bija apņēmības pilns. Kad Hārdavejs demonstrē šādu sniegumu, viņu nav iespējams apturēt." Šo spēli no malas vēroja Hārdaveja mamma, tētis un citi tuvie cilvēki, kas šo sniegumu padara vēl īpašāku.

"Ir lieliski redzēt viņus [ģimeni un draugus], it īpaši šajos laikos," teica Hārdavejs. "Bija lieliski viņus satikt un parunāties ar viņiem. " Hārdavejs studēja Mičiganas Universitātē, tāpēc spēle Detroitā viņam bija īpaša. Līdz šai spēlei Hārdaveja karjeras labākais rezultāts bija 36 gūtie punkti.

Spēli trešajā trešdaļā priekšlaicīgi pameta Kristaps Porziņģis, kurš laukumā bija atgriezies pēc trīs spēļu izlaišanas potītes savainojuma dēļ. Šoreiz pie vainas sāpes ceļgalā. "Šajā sezonas posmā esmu ļoti noraizējies ikreiz, kad kāds gūst savainojumu," Kārlails neslēpa savas bažas. "Labā ziņa ir tāda, ka puslaika pārtraukumā nekas neliecināja par savainojumu. Visi esam noraizējušies, bet ceram uz labāko, ceram uz to, ka savainojums nav nopietns."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavs-nick-pist...


, 2021-04-30 09:51, pirms 3 gadiem
es ar cer.. čo ta jau, blē, pārāk
, 2021-04-30 10:18, pirms 3 gadiem
Stikla vīram tas ir normāli. Piķis nāk un miers
, 2021-04-30 10:55, pirms 3 gadiem
Žēl.. Kristapu pie savainojumiem vainot nevar.. Tāda ir viņa ķermeņa uzbūve. Varbūt vienīgi jaunatnes gados varēja vairāk pievērst uzmanību masai un muskuļiem, jo nu jā, baigais spageti viņš bija un ir..
, 2021-04-30 11:09, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Žēl.. Kristapu pie savainojumiem vainot nevar.. Tāda ir viņa ķermeņa uzbūve. Varbūt vienīgi jaunatnes gados varēja vairāk pievērst uzmanību masai un muskuļiem, jo nu jā, baigais spageti viņš bija un ir..
Nedaudz ir sajūta,ka viņam ir jāiet Valančūna ceļu un jāpaliek krietni masīvākam. Labi zaudēs ātrumu, bet metiens jau paliks un šīs traumas jau ir daudz par daudz
, 2021-04-30 11:57, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Nedaudz ir sajūta,ka viņam ir jāiet Valančūna ceļu un jāpaliek krietni masīvākam. Labi zaudēs ātrumu, bet metiens jau paliks un šīs traumas jau ir daudz par daudz
Pēc ACL atgriezās pākačājies. Nekāds muskuļu kalns nebija, bet viņa tievajam ķermenim, tās bija lielas izmaiņas. Tagad izskatās galīgi vairs nevēlas nodarboties ar svaru celšanu.
, 2021-04-30 12:15, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Žēl.. Kristapu pie savainojumiem vainot nevar.. Tāda ir viņa ķermeņa uzbūve. Varbūt vienīgi jaunatnes gados varēja vairāk pievērst uzmanību masai un muskuļiem, jo nu jā, baigais spageti viņš bija un ir..
Strādāt jau viņš strādāja noteikti,bet problēma jau bija ļoti vēlu atklātā anēmija.Ar neatklātu anēmiju tu svaru baigo neuzdzīsi
, 2021-04-30 17:08, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Pēc ACL atgriezās pākačājies. Nekāds muskuļu kalns nebija, bet viņa tievajam ķermenim, tās bija lielas izmaiņas. Tagad izskatās galīgi vairs nevēlas nodarboties ar svaru celšanu.
pa kuru laiku tavuprāt viņam vajadzēja kačāties??? Sezonas laikā nav laika kačāties, savukārt starpsezonā viņš ārstēja menisku! Un vēl par nelaimi Silvers gribēja sākt sezonu ātrāk nekā plānots, līdz ar to fizisko formu nepaspēja vispār uzdzīt... Loģiski, ka veidosies traumas. Ja nebūs vairs lielo traumu, tad pa vasaru kārtīgi pastrādās un cerams nākamsezon atgriezīsies svaigāks un ilgāk noturēsies uz laukuma!
, 2021-05-01 02:49, pirms 3 gadiem
Es arii no geto - bljoda, vechi, mums te vajag tureet iikshkjus par KP, nevis d!rst, cik ilgi un kaa!

Ir iebildumi?

Mees te, geto, turam par KP iikshkjus? Juus?!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

"Celtics" izlaiž 30 punktu pārsvaru Atlantā, Bertānam trīs punkti Klīvlendā

Neveiksmīga bijusi aizvadītā nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) latviešu pārstāvētajām komandām. Līgas līdervienība Bostonas "Celtics" ar Kristapu Porziņģi ierindā izlaida 30 punktu pārsvaru un piekāpās Atlantas "Hawks" (118:120), savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Dāvis Bertāns un Šārlotas "Hornets" – ar 92:115 atzīts Klīvlendas "Cavaliers" pārākums.
Dāvis Bertāns. Foto: EPA/Scanpix
9

Bertānam divi tālmetieni pēdējā ceturtdaļā, "Hornets" bezcerīgs zaudējums Atlantā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) neveiksmi izbraukumā piedzīvoja Šarlotes "Hornets", kas ar 91:132 atzina Atlantas "Hawks" pārākumu. Dāvis Bertāns realizēja divus tālmetienus un guva sešus punktus. Savukārt Kristaps Porziņģis nespēlēja Bostonas "Celtics" uzvarā.