Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Porziņģis sakrāj 26 punktus Kanādā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītajā naktī Vašingtonas "Wizards" izbraukumā piekāpās Toronto "Raptors" - 104:114. Latviešu centrs Kristaps Porziņģis guva 26 punktus (1p. 4/5, 2p. 5/10, 3p. 4/7). Mūsu basketbolista krājumā arī sešas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, trīs kļūdas, divas piezīmes, un +/- rādītājs plus viens, spēlējot 33:56 minūtes.
Video: Basketball Highlights (KP momenti, 6:25 min)


Kristaps Porziņģis pirmajā 2024. gada izslēgšanas spēlē. Foto: AFP/Scanpix
44

Porziņģis play-off iesāk ar 18 punktiem, "Celtics" mājās pārspēj "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2024. gada izslēgšanas turnīru ar uzvaru iesācis Kristaps Porziņģis un viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā savā laukumā ar 114:94 uzvarēt bez Džimija Batlera spēlējošo Maiami "Heat".
Bems Adebajo un Demārs Derouzens. Foto: AFP/Scanpix
11

"Heat" bez Batlera uzvar "Bulls" un pirmajā kārtā spēkosies pret Porziņģi un "Celtics"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota tā komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics". Par šo komandu kļuvusi Maiami "Heat", kas, neskatoties uz Džimija Batlera savainojumu, play-in noslēdzošajā spēlē uzvarēja "Bulls" ar 112:91.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. aprīlī Bostonā. Foto: AP/Scanpix
5

Porziņģa debija Bostonā: ceturtais lielākais uzvaru skaits "Celtics" vēsturē

Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" ir vienīgās komandas NBA vēsturē, kuras regulāro sezonu vismaz 10 reizes pabeigušas ar 60 uzvarām. Tagad viena šāda sezona ir arī Kristapa Porziņģa rēķinā.