Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Porziņģis jaunajā sezonā sāk ar 11+5+2

Dalasas "Mavericks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis šonakt aizvadīja pirmo spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunajā sezonā. Latvieša pārstāvētā vienība viesos piekāpās Atlantas "Hawks" - 87:113. Teksasiešu rindās Porziņģis devās starta pieciniekā un guva 11 punktus (1p. 2/2, 2p. 3/9, 3p. 1/4). Mūsu basketbolista krājumā arī piecas atlēkušās bumbas, pārtverta bumba, četras kļūdas, divi bloki, trīs piezīmes un +/- rādītājs mīnus 23, spēlējot 28:49 minūtes.
1. video: NFH Ball
2. video: Three - Pointer (KP uzbrukuma piezīme)
3. video: Fanatics View (KP komentāri)



, 2021-10-22 16:17, pirms 2 gadiem
Slikti izskatās. Tas pats vecais niķis, dabūt bumbu, tad 10 sec domāt, ko tālāk darīt. Visi, kam nav slinkums bloķē un sit ārā bumbu. Vai nu spēlē ar muguru pret grozu kā vecis, vai izdari ātru pirmo soli. Šitā bumbas marinēšana jau daudzus gadus neiet cauri.
, 2021-10-22 16:25, pirms 2 gadiem
Guru no geto rakstīja: Slikti izskatās. Vai nu spēlē ar muguru pret grozu kā vecis, vai izdari ātru pirmo soli. Šitā bumbas marinēšana jau daudzus gadus neiet cauri.
vai arī uzdzen 10-15kg gaļas masu un spēlē kā classic centrs, ganies pa groza apakšu
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. aprīlī Bostonā. Foto: AP/Scanpix
5

Porziņģa debija Bostonā: ceturtais lielākais uzvaru skaits "Celtics" vēsturē

Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" ir vienīgās komandas NBA vēsturē, kuras regulāro sezonu vismaz 10 reizes pabeigušas ar 60 uzvarām. Tagad viena šāda sezona ir arī Kristapa Porziņģa rēķinā.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".
Dāvis Bertāns. Foto: Charlotte Hornets
18

Bertāns sezonas pēdējā spēlē paliek uz soliņa, "Celtics" bez Porziņģa 64. uzvara

Šovakar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu pabeidza abas latviešu pārstāvētās komandas, bet Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns laukumā nedevās. Uzvarēja gan Bostonas "Celtics", gan Šarlotes "Hornets".